RICO & BADR: Terug naar de dagelijkse routine Nieuws
Nieuws

RICO & BADR: Terug naar de dagelijkse routine

RICO & BADR: Terug naar de dagelijkse routine
RICO & BADR: Terug naar de dagelijkse routine

Na het langverwachte gevecht tussen de twee kickboks giganten Rico Verhoeven en Badr Hari afgelopen 21 december werd het even stil.

Via Instagram plaatste de top kickboksers donderdag kort na elkaar een foto waaruit blijkt dat beiden zich al weer aan het voorbereiden zijn op wat komen gaat in 2020. Badr die ongetwijfeld aan een stevige hersteltraining zal worden onderworpen door zijn opgelopen enkel blessure, geeft in zijn post aan dat in 2020 vuurwerk verwacht kan worden.

Badr die nog een aantal gevechten bij GLORY op zijn contract heeft staan, zal ongetwijfeld aankomend jaar in de ring te zien zijn. Ook een rematch met Rico Verhoeven zou op het programma staan, echter volgens insiders niet direct, maar wellicht einde zomer of najaar 2020.

Rematch 3

Verhoeven plaatste bij zijn post dat hij aan het doen is waar hij het beste in is, kickboksen. Of de GLORY kampioen dit jaar meerdere gevechten zal doen, of alleen een eventuele rematch met Badr het enige gevecht zal zijn is nog niet duidelijk.

Uit de posts van beide vechters is wel af te leiden dat zij niet op hun lauweren rusten en de dagelijkse routine weer oppakken om klaar te zijn voor wat komen gaat….

Dit bericht bekijken op Instagram

2020 will be like...??

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws