'Respectloos gedrag!' ONE Championship vechtbaas dreigt kickbokskampioen met afnemen titel Nieuws
Nieuws

'Respectloos gedrag!' ONE Championship vechtbaas dreigt kickbokskampioen met afnemen titel

'Respectloos gedrag!' ONE Championship vechtbaas dreigt kickbokskampioen met afnemen titel

Chatri Sityodtong lijkt genoeg te hebben van de ONE Strawweight Kickbokskampioen Jonathan Di Bella en dreigt deze zijn titel af te pakken omdat deze weigert te vechten.

Het lijkt erop dat er een conflict is ontstaan tussen Jonathan Di Bella, de ONE Strawweight Kickboxing-kampioen, en de CEO van ONE Championship, Chatri Sityodtong. Di Bella heeft de titel gewonnen in een gevecht tegen Zhang Peimian, maar sindsdien heeft hij geen gevechten kunnen boeken en heeft hij de rematch met Zhang ontweken. CEO Chatri beschuldigt Di Bella ervan zijn titel niet te willen verdedigen en overweegt hem zijn titel af te nemen.

Conflict tussen Jonathan Di Bella en ONE Championship escaleert

Jonathan Di Bella heeft gereageerd op de beschuldigingen en verklaard dat sinds hij de titel heeft gewonnen, hij niets van ONE Championship heeft gehoord over zijn volgende gevecht. Hij heeft gevraagd om te vechten tegen Zhang of Daniel Williams, maar de promotie heeft deze gevechten geweigerd. Di Bella beweert dat zijn overwinning op Zhang geen toevalstreffer was en dat hij respect had moeten krijgen in plaats van gebrek aan respect (lees verder onder video).

Het is onduidelijk hoe dit conflict zich verder zal ontwikkelen en of Di Bella zijn carrière bij ONE Championship zal voortzetten. Het lijkt erop dat er spanningen zijn ontstaan tussen de vechter en de organisatie, en het is mogelijk dat ze niet samen verder kunnen gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws