Schotwond! Bekende vechter en ONE Championship-scheidsrechter dood aangetroffen Nieuws
Nieuws

Schotwond! Bekende vechter en ONE Championship-scheidsrechter dood aangetroffen

Schotwond! Bekende vechter en ONE Championship-scheidsrechter dood aangetroffen

Paopom Watcharin ex-vechter en ONE Championship-scheidsrechter is dood aangetroffen in een appartement in Bangkok door een zelf toegebrachte schotwond.

ONE Championship-fans, vechters en medewerkers rouwen om het tragische verlies van scheidsrechter Paopom Watcharin. Hij werd gisteravond dood aangetroffen in zijn appartement in Bangkok, onder verdachte omstandigheden.

Naast zijn rol als scheidsrechter diende Watcharin ook als ambtenaar bij de Koninklijke Thaise Politie. Hij was betrouwbaar genoeg om enkele van de grootste gevechten van ONE Championship te leiden, waaronder het recente kickboksgevecht tussen Superbon Banchamek en Tayfun Ozcan.

ONE Championship-scheidsrechter dood aangetroffen in Bangkok appartement

Watcharin stond bekend als een gerespecteerde scheidsrechter die vele gevechten bij ONE Championship in het Lumpinee Stadium leidde. Volgens Thaise media werd zijn dood veroorzaakt door vermoedelijk een zelf toegebrachte schotwond, ontdekt door zijn vrouw bij haar terugkeer naar het appartement.

Voordat hij scheidsrechter werd, was Watcharin zelf een actieve Muay Thai-vechter met een indrukwekkende carrière. Hij vocht onder de naam Sakchaiwat Sor Suwanpakdi en behaalde zo'n 150 overwinningen voordat hij met pensioen ging vanwege een blessure aan zijn arm.

0 claps
0 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws