Remy Bonjasky reageert op Rico Verhoeven! 'Mooiboy'
Home / Nieuws / Remy Bonjasky reageert op Rico Verhoeven! ‘Mooiboy’

Remy Bonjasky reageert op Rico Verhoeven! ‘Mooiboy’

Remy Bonjasky reageert op kritiek Rico Verhoeven! 'Mooiboy'

Remy Bonjasky heeft gereageerd op de kritiek van Rico Verhoeven over de kritische uittingen van de K-1 legende. De Glory kampioen ging los op Bonjasky tijdens een live podcast en stak zijn mening niet onder stoelen of banken.

Tijdens de live Podcast van Giovanni Tjin zei Verhoeven onder andere dat Bonjasky ‘zuur’ was in zijn opmerkingen over vechters. De Glory kampioen sprak zeer openhartig over de kritiek die hij krijgt over zijn gevecht tegen Hesdy Gerges op zijn eigen show Hit It op 29 oktober in Ahoy. Ook Bonjasky was volgens Verhoeven een van die personen dit kritiek uitte.

Ik hoop dat Rico het begrijpt

Bonjasky die inmiddels als analist optreedt en voor diverse media werkt als ervaringsdeskundige sprak over de kritiek van Verhoeven in de Ring Podcast van het AD. ,,Ik werd door mensen getipt, heb je gehoord wat Ricotje zei”, zegt Bonjasky die aangeeft Verhoeven in het verleden ‘Ricotje’ te hebben genoemd toen de twee een beef met elkaar hadden.

,,Ik heb het gevoel dat Rico het nog steeds niet aan de kant heeft kunnen zetten onze beef, en gaat er maar mee door. Hij noemt mij een zuurpruim. Maar als er iemand goedlachs is en positief wil zijn ben ik het wel.”

Nog lang niet klaar

Ook zegt Bonjasky dat hij recht door zee is en zijn mening uit, of dat nu goed of slecht valt bij iemand. Verhoeven zei dat de tijd van Bonjasky als vechter voorbij is. ,,Dat is zo, maar ik ben inmiddels analist en ik heb nieuws voor Rico, daar ben ik nog lang niet klaar mee”, aldus Bonjasky.

,,Ik moet gewoon dingen kunnen zeggen als analist, of je nu Wesley Sneijder bent od Rafael van de Vaart. Ik hoop dat Rico het nu een keer doorheeft dat we daar niet allen zitten om positieve verhalen te brengen. Dat moet gewoon kunnen op TV. Rico is de man van de TV want als de camera’s op hem geicht zijn is hij die mooiboy.” Luister hier het fragment uit de Podcast.

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page