Reinier de Ridder verslaat Warren Allison tijdens EFC debuut Nieuws
Nieuws

Reinier de Ridder verslaat Warren Allison tijdens EFC debuut

Reinier de Ridder verslaat Warren Allison tijdens EFC debuut

Warren Allison haalde het einde van de eerste ronde niet tegen Reinier De Ridder

“Ik zie het gevecht gaan zoals mijn vorige 8 gevechten, ze de Ridder voorgaand aan de partij. ” Hij vervolgde: “Ik ga Allison verslaan. Hij zal het moeilijk krijgen om mij te proberen te verslaan. Als ik ervoor ga ga ik ervoor, en ga ik hem neerhalen en het gevecht beëindigen, en laten zien dat Jiu Jitsu veel bereikt. “Ik ben klaar om de middengewicht afdeling van EFC over te nemen”. Geen woorden maar daden moet de ridder hebben gedacht, en voegde de daad bij het woord.

Reinier de Ridder verslaat Warren Allison tijdens EFC debuut

Beslissende Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde

De Ridder vocht zelfverzekerd en verspilde niet veel moeite om zijn Zuid Afrikaanse tegenstander naar de grond te brengen. Eenmaal daar liet De Ridder er geen gras over groeien en deed waar hij in uitblinkt zijn grondgevecht technieken vanuit zijn BJJ ervaring. Een Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde maakte een einde aan de poging van Allison om er met de winst vandoor te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws