Reinier de Ridder versus Warren Allison tijdens EFC 67 in Johannesburg - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Reinier de Ridder versus Warren Allison tijdens EFC 67 in Johannesburg

Reinier de Ridder versus Warren Allison tijdens EFC 67 in Johannesburg

Nederlander Reinier de Ridder de kooi in tegen Zuid Afrikaan Warren Allison tijdens EFC 67

Het laatste gevecht op de hoofdkaart van EFC 67 in Johannesburg is onthuld, waarbij Zuid-Afrika’s Warren Allison de ongeslagen Nederlander Reinier De Ridder tegenover zich zal zien in het middengewicht. Allison is sinds kort weer terug in vorm gekomen, waardoor hij EFC-veteraan Roelof Scheepers en voormalig kampioen Gideon Drotschie heeft verslagen, indrukwekkende overwinningen bij zwaardere divisies dan hij gewend was. Een derde opeenvolgende overwinning voor de GBMMA-atleet, vooral een winst tegen een tegenstander van het kaliber van De Ridder, zou hem in de top drie van de divisie plaatsen. Echter zal dit niet zo makkelijk zijn voor de Zuid Afrikaan aangezien de Ridder een harde noot is om te kraken.

Reinier de Ridder versus Warren Allison tijdens EFC 67 in Johannesburg

Daar waar Allison bekend staat om zijn kracht, is De Ridder mogelijk nog sterker

Een wereldkampioen in Abu Dhabi, Braziliaans medaillewinnaar van het Jiu Jitsu kampioenschap, de Nederlandse atleet is ongeslagen in Mixed Martial Arts. Hij heeft een perfecte staat van dienst van acht overwinningen, waarvan er zes door submission. Torenhoog met 1,90 meter (11 cm langer dan Allison) hij vecht voorCombat Brothers in Breda en is uitgeroepen tot de meest veelbelovende vechter in de middengewicht divisie. Zijn reputatie is vergelijkbaar met EFC-tweeverdelingskampioen Dricus du Plessis, een man die zich qua prestaties kan meten met die van De Ridder.

De Ridder zeker van zijn zaak

Bij het tekenen voor de partij tegen Allison, verklaarde De Ridder: “Ik zie het gevecht gaan zoals mijn vorige 8 gevechten.” Hij vervolgde: “Ik ga Allison verslaan. Hij zal het moeilijk krijgen om mij te proberen te verslaan. Als ik ervoor ga ga ik ervoor, en ga ik hem neerhalen en het gevecht beëindigen, en laten zien dat Jiu Jitsu veel bereikt. “Ik ben klaar om de middengewichtafdeling van EFC over te nemen”, besluit De Ridder.

Live meekijken

EFC 67 Kabesa vs Allen, Eliasov vs Penco wordt gepresenteerd door Betxchange.com en vindt plaats op zaterdag 10 maart live vanuit Carnival City, Johannesburg. De 5 belangrijkste gevechten worden live uitgezonden op verschillende manieren. Volledige uitzendgegevens beschikbaar op efcworldwide.com.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page