Kickbokskampioen Regian Eersel pakt 2e wereldtitel | video Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioen Regian Eersel pakt 2e wereldtitel | video

Kickbokskampioen Regian Eersel pakt 2e wereldtitel | video

Regian Eersel ONE Championship lichtgewicht kickbokskampioen, heeft afgelopen nacht Sinsamut Klinmee verslagen en daarmee een tweede wereldtitel aan zijn record toegevoegd. Het gevecht vond plaats tijdens ONE on Prime Video 3 in de Axiata Arena in Kuala Lumpur, Maleisië.

Topvechter Eersel mag zich nu ook de lichtgewicht Muaythai kampioen nemen bij ONE Championship. De Surinaams-Nederlandse vechter had een technische partij tegen Klinmee en nam de titel mee naar huis.

Topvechter

,,Het zal zo belangrijk zijn voor mijn [thuis]land Suriname, voor de mensen en voor mijn team. Dit is geschiedenis maken, en als ik de eerste ben die dit laat gebeuren, dan is dit voor de geschiedenisboeken", zei Eersel vooraf aan de wedstrijd.

Eersel begon zijn vechtcarrière op jonge leeftijd bij de beroemde Sityodtong Gym in Amsterdam. Het opleidingscentrum voor Muay Thai en kickboksen heeft in de loop der jaren vele atleten van wereldklasse voortgebracht, en Eersel behoort tot de allerbesten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws