Recordbreker: Boek legende Bert Kops groot succes - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Recordbreker: Boek legende Bert Kops groot succes

Recordbreker: Boek legende Bert Kops groot succes

Foto: Fred van Grol

Bert Kops kan tevreden kijken naar de biografie over zijn leven. Het boek breekt alle records en is binnen een week al toe aan de tweede druk. Een absoluut record ook voor de uitgever Just Publishers.

Sinds afgelopen week staat de wereld van Bertje Kops geheel op zijn kop. Sinds de boekpresentatie afgelopen zaterdag zit het worstel fenomeen in verschillende talkshows en is hij veel te zien in de media, een echt succes waar wel op gehoopt was maar niet verwacht.

Veel aandacht

,,Het gaat super goed met de verkoop we kregen al snel te horen dat het boek welke geschreven is door Gerlof Leistra, super goed verkoopt”, zegt Kops tegen onze redactie. ,,Er is ook veel media aandacht dat helpt natuurlijk en mensen vinden het leuk om te lezen.”

De biografie geeft een kijkje in het leven van Kops, die het lukte op het rechtend te blijven ondanks alle verleidingen en aanbiedingen. Het leest zeer prettig weg. ,,Chris Dolman (een van de grootste legendes in ons als. red), belde mij en vertelde dat hij het in een ruk uitgelezen had. Dat is natuurlijk fijn om te horen”, aldus Kops.

Super

Tijdens de presentatie waren er veel bekende personen aanwezig zoals misdaadjournalist John van de Heuvel. Ook veel vechtsport coryfeeën waren aanwezig. ,,De aandacht doet mij goed zegt Kops, het is super te zien dat er veel aandacht voor het boek is. ” De tweede druk is iets aangepast, zo is de kaft nu gedeeltelijk blauw.

,,Blauw is de kleur van onze gym, de eerste druk was in het rood dat past niet helemaal. doet natuurlijk niets af aan het boek maar dit past meer”, zegt een tevreden Kops. De verwachting is dat ook de tweede druk razendsnel uitverkocht zal zijn, dus zaak voor de liefhebbers om er snel bij te zijn.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page