'Rechterhand van God!' Jake Paul zegt McGregor te kunnen verslaan Nieuws
Nieuws

'Rechterhand van God!' Jake Paul zegt McGregor te kunnen verslaan

'Rechterhand van God!' Jake Paul zegt McGregor te kunnen verslaan

Jake Paul zijn vertrouwen tegen Conor McGregor gaat verder dan de boksring. De YouTube ster zegt ook in MMA de Ier de baas te kunnen.

De YouTube-ster die bokser werd, tweette gisteren dat hij gelooft dat hij de voormalige UFC-kampioen in twee gewichtklassen niet alleen in boksen, maar ook in MMA zou afmaken. ,,Ik zou McGregor verslaan in boksen of MMA", schrijft Paul op twitter die beweerd de rechterhand van God te zijn.

Stelt niks voor

De opmerkingen van Paul komen nadat McGregor een video op sociale media had gepost waarin hij aan het boksen was. Wat Paul beschreef als "beschamend" omdat de kin van de Ier "wijd open" was en hij geen hoofdbeweging had.

De 25-jarige internet beroemdheid heeft interesse getoond om in de toekomst met McGregor af te rekenen. Hij is een van de grootste sterren in vechtsporten geworden met overwinningen op voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley en Ben Askren.

De volgende wedstrijd van Paul is nog niet vastgesteld, terwijl McGregor zich opmaakt voor een UFC-retour in de tweede helft van 2022, nadat hij herstelde van het gebroken been dat hij vorig jaar opliep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws