Jake Paul wil boksen tegen Vladimir Poetin: 'De enige hoop' Nieuws
Nieuws

Jake Paul wil boksen tegen Vladimir Poetin: 'De enige hoop'

Jake Paul wil boksen tegen Vladimir Poetin: 'De enige hoop'

Jake Paul uploadde spottend een poster van een aanstaande bokswedstrijd tegen de Russische president Vladimir Poetin te midden van de Russisch-Oekraïense oorlog. Volgens Paul gaan de kaarten voor het gevecht volgende week in de verkoop.

Op twitter schrijft de YouTuber die bokser werd; ,,Groot nieuws. Tickets te koop volgende week. Paul vs Putin aangeboden door TimJ Dillon-promoties." Paul beweerde ook dat het evenement zal worden georganiseerd door striptekenaar Tim J. Dillon.

Onze enige hoop

De post komt een ​​paar dagen nadat Dillon grapte over een bokswedstrijd tussen Paul en Poetin, en dat de YouTuber als enige de wereld zou kunnen redden. Dillon schreef op Twitter: ,,Het is tijd voor Jake Paul om tegen Poetin te vechten. Dit is onze enige hoop."

Jake Paul had eerder commentaar geleverd op de Oekraïense crisis, uit solidariteit met de bevolking van Rusland en Oekraïne. ,,Mijn gedachten zijn bij de mensen van Oekraïne en Rusland, die allebei enorm zullen lijden onder al deze chaos", aldus Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws