De Randamie: "Ik heb nergens spijt van" Nieuws
Nieuws

De Randamie: "Ik heb nergens spijt van"

De Randamie: "Ik heb nergens spijt van"

De Randamie: "Ik heb nergens spijt van wat. Verboden stoffen zijn niet toegestaan ​​in de sport, vooral niet bij vechtsport"

De Randamie: "Ik heb nergens spijt van"

Germain de Randamie was onlangs gestript van haar UFC-veergewichtstitel nadat ze geweigerd was om Cris Cyborg op het komende UFC 214-evenement te ontmoeten, die aankomende zaterdag in Anaheim, Californië, zal plaatsvinden. Haar reden voor het verminderen van de strijd was te wijten aan de Braziliaanse haar verleden en problemen met prestatieverbeterende drugs.

Ondanks alle nasleep, heeft de Iron Lady niet spijt van het afwijzen van het gevecht. Echter, heeft zij wel spijt van het slaan van Holly Holm nadat de bel meerdere keren was gegaan tijdens hun titel gevecht bij UFC 208 eerder in het jaar.

Ik heb nergens spijt van

Ik sta voor mijn principes en ik geloof dat verboden stoffen niet toegestaan ​​zijn in de sport, vooral niet vechtsport, "zei ze tijdens een recent interview tegenThe MMA Hour." Dit is een volledige contact sport. Mensen zijn in rolstoelen beland. Ik las net de andere dag dat een bokser zijn eerste provecht heeft gedaan en nu een kasplantje is. We zetten onze levens op het spel en we zijn hier om mensen te vermaken, "zei ze.

'Ik heb er geen spijt van, er zijn dingen die ik niet steun en dat is mijn mening. Natuurlijk betreur ik dat moment in de strijd waar ik de combinatie gooide (na de bel ging). Ik betreur het omdat ik eerlijk speel en het is mijn diepste verontschuldiging als ik iemand met dat, zelfs Holly, pijn deed. Dat ben ik niet. Ik zou nooit riskeren geen wereldtitel te winnen, gediskwalificeerd worden voor iets dat is stom. Dat ben ik niet. Maar ik heb geen spijt van enige beslissing die ik ooit heb gemaakt, "zei ze.

De Randamie zegt dat ze blij was om te horen dat haar riem was gestript. Ze is vastberaden en niet bang voor Cyborg.

"Om eerlijk te zijn, heeft het helemaal geen pijn gedaan. Ik voelde me een beetje opgelucht door alle negatieve dingen die er gebeurd waren. De negatieve virale die kwam en kwam en kwam. Het ging elke dag voort. Het maakt mij niet uit de riem kwijt te zijn, 'zegt ze.

Het is oké dat ze de riem weg namen, het enige waar ik mijn zorgen om maakte waren de dingen die mensen gezegd hebben. Het maakt me niet uit dat mensen zeiden dat ik bang ben voor Cyborg, ik vocht een man die 40 pond zwaarder was in een bokswedstrijd. Ik ben geen bokser. Ik vocht de beste meisjes in de wereld, de allerbeste. Ik was tegelijkertijd de regerende wereldkampioen in drie verschillende afdelingen. Ik vocht tegen elke meid, dus mensen kunnen zeggen dat ik bang ben, omdat ik het niet erg vind, zolang ik mezelf in de spiegel kan aankijken en weet dat ik niet bang ben. Ze kunnen zeggen dat ik een bedrieger ben, ik ben het niet, het doet pijn maar het is hun mening. '

De Randamie komt terug op actie tegen Marion Reneau tijdens het aanstaande UFC Fight Night 115 evenement op 2 september 2017. Het evenement vindt plaats vanaf de Ahoy Rotterdam in Rotterdam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws