Prof-vechtster veroordeeld tot 15 jaar cel: 'Einde carrière'
Home / Nieuws / Prof-vechtster veroordeeld tot 15 jaar cel: ‘Einde carrière’

Prof-vechtster veroordeeld tot 15 jaar cel: ‘Einde carrière’

Sheena Brandenburg, MMA en BKFC-vechter, is veroordeeld tot 15 jaar voor dodelijke aanrijding. De 56-jarige Troy Lambert kwam om het leven nadat Brandenburg zijn motorfiets van achteren had aangereden. En hem vervolgens voor dood had achtergelaten.

Volgens de politie was Brandenburg in een plaatselijke kroeg in Michigan gespot voor het dodelijke ongeval. De politie kreeg in november een tip dat ze in Missouri woonde en het ongeluk veroorzaakt zou hebben. Ze werd gearresteerd door de lokale politie en op 8 maart uitgeleverd aan Michigan voor haar voorgeleiding.

Die vecht nooit meer

Brandenburg werd beschuldigd van roekeloos rijden en het niet stoppen op de plaats van een dodelijk ongeval. Volgens UpNorthLive is Brandenburg nu veroordeeld tot 15 jaar voor haar betrokkenheid bij de dodelijke crash. Bij goed gedrag kan dit verminderd worden naar 5 jaar celstraf.

Wat betreft haar MMA-carrière, die nu waarschijnlijk voorbij is, was Brandenburg niet erg succesvol. Ze had een 0-4-record als professionele MMA-vechter tussen 2017 en 2019, waaronder één gevecht in RIZIN. Ook vocht de Amerikaanse bij de Bare knuckle boks organisatie BKFC.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page