Bekende Bare Knuckle vechter opgepakt voor dodelijk ongeluk Nieuws
Nieuws

Bekende Bare Knuckle vechter opgepakt voor dodelijk ongeluk

Bekende Bare Knuckle vechter opgepakt voor dodelijk ongeluk

Sheena Bradenburg een bekende vechter wordt beschuldigd van een dodelijk ongeluk en het verlaten van de plaats delict. Bradenburg reed naar verluidt een motorrijder aan die zij voor dood achterliet.

Het ongeluk gebeurde vorig jaar augustus, echter wees onderzoek uit dat Bradenburg degene was die achter het stuur van de auto zat. De vechter kwam in botsing met een 56-jarige motorrijder die de crash niet overleefde.

Doorgereden

Volgens de staatspolitie van Missouri heeft Brandenburg nooit enige poging gedaan om het incident te melden bij de politie of hulpdiensten, of om de aangereden man te helpen. Op 8 maart werd Bradenburg opgepakt en in de cel gezet. De vechter wordt roekeloos rijden en het niet stoppen op de plaats van een dodelijk ongeval ten laste gelegd.

In december vorig jaar stond Bradenburg voor het laatst in de ring bij Bare Knuckle Fighting Championship. Ook vocht de Amerikaanse voor het Japanse RIZIN FF.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws