SmackDown hoogtepunten: Uso’s keren terug en een Backlash rematch Nieuws
Nieuws

SmackDown hoogtepunten: Uso’s keren terug en een Backlash rematch

SmackDown hoogtepunten: Uso’s keren terug en een Backlash rematch

Afgelopen nacht was er tijdens SmackDown een opschudding in de tag-team divisie. The Uso’s hebben hun eerste tagmatch gehad sinds maart 2020 nadat Jimmy Uso terugkwam van een blessure. Ook was er een rematch van WrestleMania Backlash in de main event waar de SmackDown Tag Team Championship werd verdedigd.

De show begon gelijk met de terugkeerwedstrijd van The Uso’s tegen The Street Profits in de allereerste keer dat de tag teams tegen elkaar gingen. Na een spannende wedstrijd wonnen de Uso’s hun terugkeerwedstrijd en vroegen ze later in de show voor een SmackDown Tag Team Championship wedstrijd voor de volgende week aan Adam Pearce. Dat werd ze gegeven, met het ongenoegen van Roman Reigns.

WrestleMania Backlash rematch

In de main event werden de SmackDown tagtitels op het spel gezet in een rematch tussen de vader-zoon team van Rey en Dominik Mysterio en de vorige kampioenen, Dolph Ziggler en Robert Roode. De wedstrijd begon in een soortgelijke manier als op Backlash, maar Dominik was alleen in plaats van Rey, omdat Rey backstage aangevallen was voor zijn rematch.

Op het einde van de wedstrijd kwam Rey toch terug om Ziggler en Roode af te leiden en Dominik te helpen met het behouden van de tagtitels. Na de wedstrijd kwamen The Uso’s om de Mysterio’s kenbaar te maken dat zij de nieuwe uitdagers zijn voor de tagtitels voordat de show eindigde.

Hieronder zijn de volledige resultaten van SmackDown:

  • The Uso’s versloegen The Street Profits.
  • Natalya en Tamina versloegen The Riott Squad (Liv Morgan en Ruby Riott).
  • Bianca Belair versloeg Carmella.
  • Kevin Owens versloeg Apollo Crews door diskwalificatie (aanval van Commander Azeez op Owens).
  • Shinsuke Nakamura versloeg Chad Gable.
  • SmackDown Tag Team Championship: Dominik en Rey Mysterio versloegen Dolph Ziggler en Robert Roode om de titel te behouden.

SmackDown is iedere vrijdagavond live te zien op FOX in de VS. Ongeveer een dag later is de show op KIJK in Nederland te zien, met een verkorte versie wat op de vrijdagnacht erna op Veronica uitzendt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws