Smackdown leverde weer het nodige spektakel (video) Nieuws
Nieuws

Smackdown leverde weer het nodige spektakel (video)

Smackdown leverde weer het nodige spektakel (video)

Vijf dagen na WrestleMania was het weer tijd voor Smackdown en dat leverde weer het nodige spektakel op. Nu Roman Reigns op WrestleMania het Universal Championship met succes heeft verdedigd is het de vraag of er een nieuwe uitdager komt.

Roman Reigns startte dan ook de show om over zijn winst op WrestleMania op te scheppen en vertelde dat Edge en Daniel Bryan te stoppen want hun carriere was over na dit verlies. Roman schept dan ook op dat niemand het meer durft op te nemen tegen hem echter denkt The Swiss Superman Cesaro daar heel anders over en komt dan ook naar de ring om Roman uit te dagen.

Acceptatie

Roman Reigns manager Paul Heyman ziet het niet zitten dat Roman gelijk tegen Cesaro gaat dus stelt Paul Heyman voor dat Cesaro het eerst opneemt tegen het neefje van Roman Reigns, Jay Uso, dit zal dan ook de Main-Event worden van de avond en Cesaro accepteert de match dan ook maar al te graag.

In de Main-Event is Cesaro duidelijk de betere man echter komt Seth Rollings die van Cesaro verloren had op WrestleMania interferen of wel wraak nemen voor zijn verlies en valt dan ook Cesaro aan waardoor de scheidsrechter de wedstrijd moet stoppen. De feud tussen Seth en Cesaro is dus nog niet voorbij en de verwachting is dat beide heren binnenkort op een PPV weer tegenover elkaar zullen staan in de ring.

Tag team titelwedstrijd

Ook daagden de Street Profits de Smackdown Tag team kampioenen Dolph Ziggler en Robert Roode uit. De wedstrijd stond bol van de atletische momenten en bijna wonnen de Street Profits de titels echter door valsspelerrij wonnen Ziggler en Roode de wedstrijd waardoor zij kampioen blijven.

Verdere uitslagen zijn: Rey Mysterio versloeg Otis enKevin Owens versloeg Sami Zayn door count-out in een WrestleMania rematch. Smackdown kan je kijken op Kijk.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws