NXT Great American Bash-special: Bruut geweld en KO's
Home / Nieuws / Pro Wrestling / NXT Great American Bash-special: Bruut geweld en KO’s

NXT Great American Bash-special: Bruut geweld en KO’s

Op de NXT Great American Bash-special stonden kampioenschappen op het spel, een worstelaar komt terug na bijna tien maanden en werd er een TakeOver rematch als main event gehouden.

Tijdens de NXT Women’s Tag Team Championship match tussen The Way (Candice LeRae en Indi Hartwell) en de team van Io Shirai en Zoey Stark werd Candice onderbroken toen de lichten uitgingen. Nadat er een filmpje kwam van een volledige oplaadbalk, stond Tegan Nox op de stage om LeRae af te leiden.

Deze afleiding leidde ernaar toe dat Zoey Stark haar finisher op LeRae deed, waardoor zij en Shirai de nieuwe NXT Women’s Tag Team Champions werden. Dit is Tegan’s eerste verschijning sinds tien maanden geleden, waar zij haar knieband heeft gescheurd.

TakeOver rematch

In de main event gingen Adam Cole en Kyle O’Reilly tegen elkaar in een rematch van NXT TakeOver Stand and Deliver, maar onder normale worstelregels. Hier gaven ze elkaar net als bij TakeOver alles, waarbij O’Reilly nog uit meerdere finishers van Cole uittrapte. Uiteindelijk lukte het Cole om zijn TakeOver-nederlaag te wreken door een combo van zijn finishers op O’Reilly te raken om de show te eindigen.

Hieronder staan de volledige resultaten van NXT Great American Bash 2021:

  • NXT Tag Team Championship: MSK (Nash Carter en Wes Lee) versloegen Tommaso Ciampa en Timothy Thatcher om de titel te behouden.
  • Million Dollar Championship: LA Knight versloeg Cameron Grimes om de titel te behouden. Hierbij wordt Grimes de butler van Knight.
  • NXT Women’s Tag Team Championship: Io Shirai en Zoey Stark versloegen The Way (Candice LeRae en Indi Hartwell) om de titel te winnen.
  • Adam Cole versloeg Kyle O’Reilly.

WWE NXT is in Amerika iedere dinsdagavond live te zien op het USA Network en in Nederland iedere donderdag on-demand op WWE Network. Volgende week verdedigt Karrion Kross zijn NXT Championship tegen Johnny Gargano met Samoa Joe als speciale scheidsrechter.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page