NXT: Isaiah Swerve Scott wint NXT North American Championship
Home / Nieuws / Pro Wrestling / NXT: Isaiah Swerve Scott wint NXT North American Championship

NXT: Isaiah Swerve Scott wint NXT North American Championship

Op de laatste NXT-aflevering voor hun Great American Bash-special gebeurde er veel nieuws op de show. Er zijn nieuwe wedstrijden aangekondigd voor The Great American Bash en werd er een nieuwe NXT North American Champion gekroond.

Nadat Cameron Grimes Ari Sterling versloeg, daagde hij LA Knight uit voor een rematch voor zijn Million Dollar Championship op The Great American Bash. Eerst weigerde Knight de uitdaging, maar accepteerde het op de voorwaarde dat Grimes de butler voor LA Knight wordt als hij verliest.

Nieuwe NXT North American Champion

In de main event verdedigde Bronson Reed zijn NXT North American Championship tegen Isaiah Swerve Scott. Dit kwam omdat Scott Reed eerder in de show uitdaagde voor een titelwedstrijd nadat Scott’s groep Hit Row de interview van Reed onderbrak. In de wedstrijd kreeg Scott veel hulp van zijn Hit Row groepsleden, waarbij het Reed grotendeels lukte om hun af te schudden.

Echter was het voor Reed te veel afleiding dat Scott er goed gebruik van maakte en daarvan hem versloeg om de NXT North American Championship te winnen. De laatste tijd waren er geruchten dat Bronson Reed in de toekomst naar Raw of SmackDown zal gaan, omdat hij met Karrion Kross wedstrijden deed voordat SmackDown vorige week uitzond en op Main Event, Raw’s subshow, voordat Raw uitzond.

Hieronder staan de volledige resultaten van NXT op 29 juni:

  • NXT Women’s Tag Team Championship #1 Contender’s: Io Shirai en Zoey Stark versloegen Dakota Kai/Raquel Gonzalez en Ember Moon/Shotzi Blackheart. Shirai en Stark kregen hiermee een tagtitel wedstrijd op The Great American Bash.
  • Roderick Strong versloeg Asher Hale.
  • Cameron Grimes versloeg Ari Sterling.
  • Tian Sha (Boa en Xia Li) versloegen Jake Atlas en Mercedes Martinez.
  • NXT North American Championship: Isaiah “Swerve” Scott versloeg Bronson Reed om de titel te winnen.

WWE NXT is iedere dinsdagavond live te zien op USA Network in de VS en iedere donderdag on-demand op WWE Network. Volgende week wordt NXT een speciale Great American Bash-aflevering met o.a. Adam Cole vs Kyle O’Reilly.

Bekijk ook

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

In de eerste aflevering van AEW Rampage waren er drie kampioenschappen op het spel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page