Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

In de eerste aflevering van AEW Rampage waren er drie kampioenschappen op het spel, waaronder de Impact World Championship waar Kenny Omega zijn titel verdedigde tegen Christian Cage. Ruim een halve maand voordat ze tegen elkaar gaan op All Out voor de AEW World Championship gingen ze voor het eerst tegen elkaar in een match met een interessante wending.

Op het einde van de match leidde Don Callis de scheidsrechter af zodat de Young Bucks met een klapstoel kwamen om Omega te hulp te schieten. Toen Omega zijn finisher probeerde te doen met de stoel als landing voor Cage, ontweek Cage de move en deed hij zijn eigen finishing move op de uitgeklapte stoel waarmee hij verrassend genoeg de match won.

Christian Cage vierde zijn Impact World Championship winst met Jurassic Express en zei na de match dat het nog moeilijker zal worden om de AEW World Championship van Omega te winnen, maar wel in zijn hoofd zit. Ook maakte hierna Impact Wrestling bekend dat Cage’s eerste titelverdediging op Impact Emergence gaat gebeuren tegen Brian Myers na zijn recente battle royal winst.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Rampage van 13 augustus:

  • Impact World Championship: Christian Cage versloeg Kenny Omega om de titel te winnen.
  • AEW TNT Championship: Miro versloeg Fuego Del Sol om de titel te behouden. Hierna kreeg Fuego een AEW-contract aangeboden.
  • AEW Women’s World Championship: Britt Baker versloeg Red Velvet om de titel te behouden. Kris Statlander viel Baker na de match aan, maar werd zelf tegengehouden door de debuterende Jamie Hayter om de show te eindigen.

AEW Rampage is iedere vrijdagavond te zien op TNT in de VS en FITE via AEW Plus in Nederland. De aflevering van volgende week is een speciale First Dance live special met geruchten over het AEW-debuut van CM Punk.

Bekijk ook

‘Deze vechter is beter dan Khabib!’ Manager overtuigd

Ik denk dat hij een van de grootste vechters ooit zal worden

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page