Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt met onder andere een face to face encounter tussen NXT Champion Karrion Kross en Samoa Joe voor hun titelmatch op NXT TakeOver 36. Ook won Ilja Dragunov een match tegen Roderick Strong ondanks een forse hoofdwond.

In de openingsmatch van NXT organiseerde Roderick Strong een Diamond Mine open challenge nadat het bekend werd dat zijn oorspronkelijke tegenstander, NXT Cruiserweight Championship Champion Kushida, medisch was afgekeurd voor de titelmatch. De open challenge werd beantwoord door NXT UK-ster Ilja Dragunov, wie de match na een harde strijd heeft gewonnen.

Tijdens de wedstrijd bloedde Dragunov uit zijn hoofd dankzij een van de aanvallen van Strong, maar werd na een paar hechtingen medisch goedgekeurd voor zijn TakeOver match. Op dit moment is het onbekend of de Cruiserweight Championship match op een andere datum gaat gebeuren.

Kross en Joe gaan face to face

Op het eind van NXT kwam Samoa Joe met vuur in zijn ogen naar de ring om Karrion Kross naar buiten te roepen. Toen kwam Kross om Joe te confronteren en riep daarna voor beveiliging om Joe van hem te beschermen. Joe ontplofte en viel Kross aan, waarin de beveiligers niet in slaagden om de vechtpartij op te breken en zelf in elkaar werden geslagen. De vechtpartij eindigde nadat Kross Joe door het plexiglas van de barricade duwde en allebei op de grond lagen, waarmee de show beëindigde. 

Hieronder staan de volledige resultaten van NXT van 17 augustus:

  • NXT UK’s Ilja Dragunov versloeg Roderick Strong.
  • Cameron Grimes versloeg Josh Briggs.
  • Dexter Lumis en Indi Hartwell versloegen Jessi Kamea en Robert Stone.
  • NXT Breakout Tournament Semi Final: Carmelo Hayes versloeg Duke Hudson. Hayes gaat volgende week tegen Odyssey Jones in de finale van het toernooi.
  • NXT Tag Team Championship: MSK (Nash Carter en Wes Lee) versloegen Imperium (Fabian Aichner en Marcel Barthel) om de titel te behouden.

WWE NXT is iedere dinsdagavond live te zien op USA Network in de VS en iedere donderdag on-demand op WWE Network in Nederland. NXT TakeOver 36 vindt plaats op 22 augustus en wordt live uitgezonden op Peacock in de VS en het WWE Network in Nederland met o.a. Adam Cole vs Kyle O’Reilly in een 2 out of 3 falls match, Karrion Kross vs Samoa Joe en Walter vs Ilja Dragunov.

Bekijk ook

‘Deze vechter is beter dan Khabib!’ Manager overtuigd

Ik denk dat hij een van de grootste vechters ooit zal worden

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

In de eerste aflevering van AEW Rampage waren er drie kampioenschappen op het spel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page