Adam Cole en Kyle O’Reilly Face-to-Face op NXT! Ilja Dragunov’s debuteert
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Adam Cole en Kyle O’Reilly Face-to-Face op NXT! Ilja Dragunov’s debuteert

Adam Cole en Kyle O’Reilly Face-to-Face op NXT! Ilja Dragunov’s debuteert

Afgelopen nacht kwam NXT terug met een live aflevering (vorige twee weken werden van tevoren opgenomen) met nieuws voor TakeOver 36. Zo zijn er een paar wedstrijden aangekondigd voor TakeOver en maakte NXT UK-ster Ilja Dragunov zijn NXT-debuut. 

Tijdens de aflevering gingen Adam Cole en Kyle O’Reilly een face to face ontmoeting doen om hun match op TakeOver te promoten. Daar kondigde GM William Regal aan dat de match een 2 out of 3 falls match werd, waar de eerste twee falls gekozen mochten worden door de worstelaars zelf.

O’Reilly koos een traditionele match terwijl Cole voor een street fight ging. Nadat er een gevecht uitbrak waarbij ze door beveiliging uit elkaar gehaald moesten worden, kondigde Regal aan dat de derde fall (mocht het zo ernaartoe komen) een steel cage match werd.

Ilja Dragunov’s debuut

Ook maakte NXT UK’s Ilja Dragunov zijn NXT-debuut om zijn rematch met NXT UK Champion Walter op TakeOver 36 te promoten en zichzelf te introduceren naar de Amerikaanse kijkers. Tijdens zijn speech werd hij onderbroken door Pete Dunne, wie Dragunov erop wees dat hij niet op NXT TakeOver zou worstelen als Dunne NXT UK niet op de kaart had gezet.

Dit leidde tot de main event tussen Dunne en Dragunov. Nadat Dragunov de grote moves van Dunne vermeed, kwam Walter om Dragunov af te leiden waardoor Dunne de wedstrijd won. Na de wedstrijd probeerde Walter zijn TakeOver uitdager aan te vallen, maar Dragunov vocht hem af om de show te beëindigen.

Volledige resultaten van NXT op 10 augustus:

  • Dakota Kai versloeg Sarray.
  • LA Knight versloeg Andre Chase. Hierna werd Knight vs Cameron Grimes voor de Million Dollar Championship aangekondigd op TakeOver 36.
  • Gigi Dolin versloeg Amari Miller.\
  • NXT Breakout Tournament half-finale: Odyssey Jones versloeg Trey Baxter.
  • Boa versloeg Drake Maverick.
  • Pete Dunne versloeg NXT UK’s Ilja Dragunov.

WWE NXT is iedere dinsdag live te zien op USA Network in de VS en iedere donderdag on-demand op WWE Network in Nederland. Hun PPV, NXT TakeOver 36, is op 22 augustus live te zien op Peacock in de VS en WWE Network in Nederland.

Bekijk ook

‘Deze vechter is beter dan Khabib!’ Manager overtuigd

Ik denk dat hij een van de grootste vechters ooit zal worden

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page