Genadeloos: WWE ontslaat aantal bekende worstelaars – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Genadeloos: WWE ontslaat aantal bekende worstelaars

Genadeloos: WWE ontslaat aantal bekende worstelaars

Samoa Joe (links) met Brock Lesnar (rechts)

Vandaag heeft WWE een aantal worstelaars ontslagen. De namen gaan van publiekslievelingen en legendes, tot aan worstelaars die al een tijdje niet op TV zijn geweest.

De eerste en grootste naam is Samoa Joe. Hij is een publiekslieveling wie de laatste tijd heeft gehad van meerdere blessures, waardoor hij de laatste tijd meer op commentaar te horen was dan dat hij worstelde. Ook is hij een voormalig NXT Champion en United States Champion geweest in WWE en had hij legendarische wedstrijden met worstelaars als AJ Styles, Shinsuke Nakamura en Seth Rollins.

Bekende namen

Een legende in het vrouwenworstelen is ook een van de slachtoffers van de massaontslagingen. Mickie James, wie de laatste tijd ook meer op commentaar was dan in de ring, is een voormalig zes keer vrouwenkampioen geweest in WWE. Ze had verhaallijnen en wedstrijden met onder andere Trish Stratus, Lita, Beth Phoenix en, meer recentelijk, Alexa Bliss.

Andere namen zijn voormalige vrouwelijke tag teamkampioenen Peyton Royce en Billie Kay, Tucker (voormalig tagpartner van vorige Money In the Bank winnaar Otis), Kalisto, Chelsea Green, Wesley Blake en Bo Dallas.

Bekijk ook

Genadeloos: WWE zet Daniel Bryan op straat

Vandaag werd bekend dat zijn contract met WWE is verlopen.

NXT-kampioenschapsscene krijgt een boost met Women’s Tag Champions

NXT afgelopen nacht was weer een spectaculaire aflevering van de hoogste plank.

RAW past vrouwenkampioenschap wedstrijd aan

RAW past vrouwenkampioenschap wedstrijd aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page