? Khabib naar de WWE: 'weet wat je wenst' waarschuwt manager Nieuws
Nieuws

? Khabib naar de WWE: 'weet wat je wenst' waarschuwt manager

? Khabib naar de WWE: 'weet wat je wenst' waarschuwt manager

Ali Abdelaziz, de manager van Khabib Nurmagomedov heeft een waarschuwing voor professionele worstelaars die de UFC-legende willen verslaan, 'wees voorzichtig met wat je wenst'.

Nadat voormalig UFC-lichtgewicht kampioen Khabib met pensioen is gegaan, is de grote vraag die iedereen stelt wat hij nu gaat doen. Een overstap naar het Pro Worstelen lijkt een logische in achtnemend dat Khabib onverslaanbaar is op de grond. Maar of de Rus zal overgaan naar vooraf afgesproken gevecht valt te bezien.

Liever coachen

Abdelaziz is duidelijk dat als zijn vechter oversteekt naar de WWE er van alles klan gebeuren. ,,Laten we eerlijk zijn, als een van deze zachte steroïden freaks een worstelwedstrijd met Khabib wil hebben, worden deze echt in elkaar geslagen worden, ze weten wie ze moeten bellen", zegt Abdelaziz tegen TMZ.

,,Hij zal gaan en John Cena (pro wrestler) in zijn gezicht slaan. Geen probleem", aldus Abdelaziz. Toch lijkt een stap naar coach dichterbij dan een worstel carrière. De Rus wil zijn expertise delen met vechters zoals Luke Rockhold. Deze vertelde dat de Khabib in de voetsporen van zijn vader wil treden als een legendarische coach.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws