Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete

Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete

Afgelopen nacht stonden tijdens RAW liep de match tussen Charlotte Flair en Asuka volledig uit de hand, Charlotte die een groot gedeelte van de wedstrijd domineerde en Asuke in de figure-eight Leglock had waar bijna niemand meer uitkomt en dan ook vaak uit tapt.

Echter was het Rhea Ripley die langs de ring stond en aan de benen van Charlotte Flair trok zodat Charlotte werd afgeleid, in dat moment zag Asuka kans om Charlotte van achteren aan te vallen en zo de 3 count of wel winst te pakken.

Vals speler

Asuka en Ripley zochten snel lachend een veilig heenkomen voor de furieuze Charlotte die het de scheidsrechter kwalijk nam, dat die niet gezien had dat de dames vals speelde. Wat de scheids ook deed om duidelijk te maken dat hij echt niets gezien had, was alleen maar olie op het vuur gooien, in een vlaag van verstandsverbijstering viel Charlotte de scheidsrechter aan.

Momenteel is Charlotte door het management van de WWE voor onbepaalde tijd geschorst en heeft ze een boete gehad van 100.000 dollar, omdat ze de scheidsrechter had aangevallen.

Bekijk ook

UFC Vegas 25 terugkijken Reyes vs. Prochazka doe je hier

Afgelopen nacht vond in de UFC Apex het Reyes versus Prochazka evenement plaats.

Rory MacDonald maakt verstikkend PFL-debuut,’veel werk’

Rory MacDonald, de voormalige UFC-titeluitdager en Bellator-kampioen maakte afgelopen nacht zijn debuut bij vechtsportorganisatie PFL

WWE laat Nederlandse Superster Terugkeren (video)

Gisteren was een zwarte dag voor 9 WWE Supersterren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page