President Trump uitgejouwd tijdens UFC 244 event Nieuws
Nieuws

President Trump uitgejouwd tijdens UFC 244 event

President Trump uitgejouwd tijdens UFC 244 event
President Trump uitgejouwd tijdens UFC 244 event

Niet iedereen was blij met de komst van President Donald Trump in Madison Square Garden, zijn komt werd ontvangen met gemengde reacties.

Trump bezocht zaterdagavond UFC 244 gehouden in Madison Square Garden, met als hoofdevenement het gevecht tussen Jorge Masvidal en Nate Diaz. Velen juichten zijn komst toe en zwaaiden met hun telefoon om foto's te maken. Velen, echter stelde zijn aanwezigheid niet op prijs en jouwde de president dan ook uit onder luid boegeroep.

ZIE OOK >> Jorge Masvidal pakt de Baddest Motherfucker titel

Terwijl de president binnenkwam, luidde het PA-systeem in het stadion luid rock and roll-muziek op, waardoor een groot deel van de reactie van het publiek werd overstemd. Trump glimlachte en zwaaide naar de menigte en ging vlak bij de achthoek zitten, de ring waar de gevechten plaatsvonden.

Veel steun

Buiten Madison Square Garden was er een verhoogde politie-aanwezigheid, met NYPD-patrouille gestationeerd in elk half blok rondom de arena. Een reeks stalen barricades omhulde de arena. Buiten de arena verzamelde een menigte van ongeveer 100 demonstranten zich om te demonstreren op de hoek van 31st Street en 8th Avenue.

Het waren echter niet alleen demonstranten die Trump in de tuin begroetten. Een kleinere groep supporters, waarvan velen rode hoeden droegen met de slogan van Trump: "Make America Great Again", verzamelde zich ook. Trump is al lang verbonden met UFC-president Dana White, die Trump en zijn presidentiële campagnes vaak publiekelijk heeft gesteund.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws