President Donald Trump eert UFC vechter met ontvangst in het Witte Huis – Vechtsport Info
Home / Nieuws / President Donald Trump eert UFC vechter met ontvangst in het Witte Huis

President Donald Trump eert UFC vechter met ontvangst in het Witte Huis

Het bezoek wat Colby Covington (UFC vechter) en Dana White (President van de UFC) vandaag brachten aan het Witte Huis en president Donald Trump is niet zonder slag of stoot ontstaan. Er ging nogal wat controverse aan vooraf, echter lijkt Trump zich daar niets van aan te trekken.

Belofte maakt schuld

Colby Covington had een belofte gedaan om Trump te presenteren met zijn tijdelijke weltergewichtstitel, deze staat op het punt van Covington te worden afgenomen, echter had deze belooft voordat dit zou gebeuren eerst nog president Trump te bezoeken. Zoals hij zei dat hij zou doen vóór of na zijn overwinning op Rafael dos Anjos in juni bij UFC 225. Dus bezocht Covington woensdag president Trump en deelde hij de foto om het te bewijzen (via Twitter):

“Zoals de President zelf altijd zegt beloften dienen te worden nagekomen. Gelukkig om je eindelijk te ontmoeten, meneer de president. Bedankt dat je Amerika altijd op de eerste plaats zet!” Covington was niet de enige vertegenwoordiger van UFC in het Witte Huis. UFC-president Dana White bezocht ook zijn goede vriend Trump, volgens een foto van Dan Scavino Jr., een assistent van de president (via Twitter): Dana White in het Oval Office eerder vandaag in het Witte Huis.

Ruzie

Covington en White zijn niet bepaald breiden de afgelopen tijd, zeker niet nu de titel dreigt te worden afgenomen.  Maar aangenomen dat Dana White de vergadering heeft opgezet, betekent dit dan dat alles weer goed is tussen hem en Covington? Na het claimen van tussentijds goud, verzilverde Covington zijn kans op een partij met kampioen Tyron Woodley.

Maar White koos  ervoor om Darren Till tegen Woodley te boeken voor de UFC 228 headliner volgende maand, waardoor de tussentijdse titel van Covington volledig zinloos wordt. Dti tegen de zin van Covington die Dana White niet spaarde en voor oud vuil uitmaakte. Echter met het verzorgen van de audiëntie bij de president lijkt de ruzie te zijn bijgelegd.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page