President Donald Trump eert UFC vechter met ontvangst in het Witte Huis Nieuws
Nieuws

President Donald Trump eert UFC vechter met ontvangst in het Witte Huis

President Donald Trump eert UFC vechter met ontvangst in het Witte Huis

Belofte maakt schuld

Colby Covington had een belofte gedaan om Trump te presenteren met zijn tijdelijke weltergewichtstitel, deze staat op het punt van Covington te worden afgenomen, echter had deze belooft voordat dit zou gebeuren eerst nog president Trump te bezoeken. Zoals hij zei dat hij zou doen vóór of na zijn overwinning op Rafael dos Anjos in juni bij UFC 225. Dus bezocht Covington woensdag president Trump en deelde hij de foto om het te bewijzen (via Twitter):

"Zoals de President zelf altijd zegt beloften dienen te worden nagekomen. Gelukkig om je eindelijk te ontmoeten, meneer de president. Bedankt dat je Amerika altijd op de eerste plaats zet!" Covington was niet de enige vertegenwoordiger van UFC in het Witte Huis. UFC-president Dana White bezocht ook zijn goede vriend Trump, volgens een foto van Dan Scavino Jr., een assistent van de president (via Twitter): Dana White in het Oval Office eerder vandaag in het Witte Huis.

Ruzie

Covington en White zijn niet bepaald breiden de afgelopen tijd, zeker niet nu de titel dreigt te worden afgenomen. Maar aangenomen dat Dana White de vergadering heeft opgezet, betekent dit dan dat alles weer goed is tussen hem en Covington? Na het claimen van tussentijds goud, verzilverde Covington zijn kans op een partij met kampioen Tyron Woodley.

Maar White koos ervoor om Darren Till tegen Woodley te boeken voor de UFC 228 headliner volgende maand, waardoor de tussentijdse titel van Covington volledig zinloos wordt. Dti tegen de zin van Covington die Dana White niet spaarde en voor oud vuil uitmaakte. Echter met het verzorgen van de audiëntie bij de president lijkt de ruzie te zijn bijgelegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws