'Poetin is paranoïde!' Ex-Glory kampioen spreekt zich uit over Oekraïne
Home / Nieuws / ‘Poetin is paranoïde!’ Ex-Glory kampioen spreekt zich uit over Oekraïne

‘Poetin is paranoïde!’ Ex-Glory kampioen spreekt zich uit over Oekraïne

'Poetin is paranoïde!' Glory kampioen spreekt zich uit over Oekraïne

Artem Levin, voormalig Glory kampioen spreekt zich openlijk uit over de oorlog die zijn land Rusland voert tegen Oekraïne. Veel Russische beroemdheden kiezen ervoor om te zwijgen, maar de topkickbokser neemt geen blad voor de mond.

In een interview met Combat Press spreekt Levin zich uit over de oorlog in Oekraïne. Zo zegt de Rus niet te begrijpen waarom Vladimir Poetin het land liet binnenvallen. ,,Dit is het begin van het einde”, zegt Levin. ,,Mensen in alle steden bevestigden dat de beschietingen waren begonnen. Ik kon dat eerst ook niet geloven, maar na alle video’s twijfelde ik niet meer.”

Zombies

Levin die in 2015 naar Amerika emigreerde zegt dat een groot aantal Russen klakkeloos alles gelooft wat Poetin en de zijn verkondigen. Echter staat niet iedereen achter de Russische president. ,,30 procent van de Russen steunt niet wat er gebeurt. Het is niet eens dat ze het niet steunen, maar ze zijn er radicaal tegen. “

,,Van de overige 70 procent zijn 30 procent die zombies die blindelings steunen. Dit zijn degenen die alles geloven en die zijn klaar om te volharden, dit is niet de eerste keer, en dus zal het ook gebeuren.” Ook zegt Levin dat de Russen tot besef zullen komen door de sancties die zijn opgelegd en het dagelijks leven.

Atoombom

,,Weet je, ik wil geloven dat het snel zal eindigen. Nu is misschien de tijd voor blitzkrieg voorbij. Het is ze niet gelukt. Maar in Rusland zal Poetin een nederlaag niet worden vergeven. Hij kan hetzelfde doen met Oekraïne als met de Donbas. Om zo’n zone van traag conflict te creëren, ofwel oplaaiend of verdwijnend. “

,,Ik denk niet dat hij slim genoeg is om op de kernbom knop te drukken. Maar zal Oekraïne proberen te vernietigen met bombardementen. Beschieten van de steden en deze gewoon met de grond gelijk maken. Hij is paranoïde. Wat kan ik zeggen? Hij geeft niet om het leven van de Russen. Om het leven van de Oekraïners niets kan hem meer schelen”, aldus Levin.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page