'Pistool in gezicht!' Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge
Home / Nieuws / ‘Pistool in gezicht!’ Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge

‘Pistool in gezicht!’ Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge

'Pistool in gezicht!' Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge

Amir Khan, voormalig wereldkampioen boksen zegt dat hij onder dreiging van een vuurwapen is beroofd terwijl hij met zijn vrouw in Leyton, Oost-Londen op straat liep.

De Olympisch zilveren medaillewinnaar was samen met zijn vrouw Faryal, maar zei: ,,Het belangrijkste is dat we allebei veilig zijn.” Khan won een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2004 voor dat hij een professionele bokscarrière van 40 gevechten startte

Pistool in gezicht

Khan, 35, tweette gisteravond en zei dat hij een “pistool in zijn gezicht gedrukt kreeg” toen twee mannen zijn horloge stalen. Khan vocht voor het laatst in februari toen hij werd verslagen door bittere rivaal Kell Brook, waarna hij zei dat de nederlaag zijn laatste gevecht zou kunnen zijn.

,,Er werd net mijn horloge van me afgenomen onder schot in Oost-Londen, Leyton”, tweette Khan. Ik stak de weg over met Faryal, gelukkig was ze een paar stappen achter me. 2 mannen renden naar me toe, zij vroegen om mijn horloge terwijl er een pistool in mijn gezicht gedrukt was. Het belangrijkste is dat we allebei veilig zijn.”

Over Gerard Buddenberg

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page