'Pistool in gezicht!' Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge Nieuws
Nieuws

'Pistool in gezicht!' Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge

'Pistool in gezicht!' Bokskampioen op straat beroofd van peperduur horloge

Amir Khan, voormalig wereldkampioen boksen zegt dat hij onder dreiging van een vuurwapen is beroofd terwijl hij met zijn vrouw in Leyton, Oost-Londen op straat liep.

De Olympisch zilveren medaillewinnaar was samen met zijn vrouw Faryal, maar zei: ,,Het belangrijkste is dat we allebei veilig zijn." Khan won een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2004 voor dat hij een professionele bokscarrière van 40 gevechten startte

Pistool in gezicht

Khan, 35, tweette gisteravond en zei dat hij een "pistool in zijn gezicht gedrukt kreeg" toen twee mannen zijn horloge stalen. Khan vocht voor het laatst in februari toen hij werd verslagen door bittere rivaal Kell Brook, waarna hij zei dat de nederlaag zijn laatste gevecht zou kunnen zijn.

,,Er werd net mijn horloge van me afgenomen onder schot in Oost-Londen, Leyton", tweette Khan. Ik stak de weg over met Faryal, gelukkig was ze een paar stappen achter me. 2 mannen renden naar me toe, zij vroegen om mijn horloge terwijl er een pistool in mijn gezicht gedrukt was. Het belangrijkste is dat we allebei veilig zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws