Bokskampioen Kell Brook heeft verborgen kickboks 'KO' skills (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen Kell Brook heeft verborgen kickboks 'KO' skills (video)

Bokskampioen Kell Brook heeft verborgen kickboks 'KO' skills (video)

Kell Brook versloeg Amir Khan in de AO Arena, Manchester, Engeland. Brook die een lang boksverleden heeft blijkt in zijn jongere jaren een begaafd kickbokser te zijn geweest.

In de boksring staat Brook zijn mannetje, hij bekleedde de IBF-titel in het weltergewicht van 2014 tot 2017, en heeft één keer gevochten voor een verenigde wereldtitel in het middengewicht in 2016. Uit een video die nog niet eerder vertoont is blijkt dat Brook een lekker potje kan kickboksen.

Niet eerder gezien

,,Kell Brook was zo'n getalenteerde atleet. Een volger stuurde me net dit van een van Brooks kickbokswedstrijden voordat hij ging boksen. Dit had ik nog nooit eerder gezien", schrijft Boxing Kingdom.

Daar blijkt geen woord van gelopen want we zien Brook in actie die met een radslag trap zijn rivaal knock-out trapt. Mocht Brook ooit beslissen weer te gaan kickboksen dan heeft hij zijn skills in ieder geval op orde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws