Slechtste bokser ooit MEPT YouTuber tegen de vlakte: 'Zo goed is hij nooit' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Slechtste bokser ooit MEPT YouTuber tegen de vlakte: 'Zo goed is hij nooit'

Slechtste bokser ooit MEPT YouTuber tegen de vlakte: 'Zo goed is hij nooit'

Alberto Frati, de Italiaanse YouTube-ster leerde zaterdagavond een harde les. De YouTuber werd met zijn gezicht naar beneden geslagen op het canvas van de boksring.

De Bosnische profbokser Stefan Markovic mepte Frati naar het canvas tijdens hun gevecht in België. Markovic verbaasde zelfs zijn eigen team met de winst op Frati. De Bosniër heeft 13 wedstrijden gebokst die hij allemaal verloor, voordat hij Frati versloeg.

Eindelijk winst

De 43-jarige Frati, de man achter de Italiaanse live streaming YouTube-pagina FightersLife ging met een record van 1-0 de wedstrijd in en was op zoek naar een tweede profboks zege. Frati's eerste gevecht was een overwinning op de Nicaraguaan Michael Isaac Carrero in 2019.

Ondanks dat hij nog nooit eerder een gevecht had gewonnen, was Markovic dominant in het gevecht. Na het gevecht was vriend en vijand verbaast over de winst van Markovic; ,,Zo goed is hij nooit", verklaarde een van zijn team-leden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws