? | Alex Pereira Hoverboard training! 'Sukkel doe dit maar eens na' Nieuws
Nieuws

? | Alex Pereira Hoverboard training! 'Sukkel doe dit maar eens na'

? | Alex Pereira Hoverboard training! 'Sukkel doe dit maar eens na'

Alex Pereira neemt Israel Adesanya flink op de hak in zijn laatste trainingsclip voorafgaand aan hun aanstaande UFC 281 wedstrijd. Pereira poste een video waarin te zien is dat hij traint op een hooverboard en zijn rivaal uitdaagt het ook te doen.

UFC-middengewicht kampioen Adesanya heeft onlangs een video geüpload waarin hij beweging oefent met een tennisbal. Dit werd niet goed werd ontvangen door fans. Pereira nam zijn kans om 'sukkel' Adesanya te 'trollen' door te trainen op een hoverboard.

Dat is pas trainen

De Braziliaan schreef in het bijschrift bij de video die hij posten: "Trainen met tennisbal is makkelijk! Ik wil bokstraining zien bovenop een hoverboard. "

Pereira zal Adesanya uitdagen voor de middengewicht titel met slechts drie UFC-overwinningen op zijn naam en een algemeen record van 6-1. De Braziliaan wordt aangeprezen als de enige vechter die in staat is om Adesanya te onttronen, dankzij zijn twee eerdere kickboks overwinningen op de Nieuw-Zeelander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws