PANIEK! McGregor en Khabib oorzaak angst in restaurant Nieuws
Nieuws

PANIEK! McGregor en Khabib oorzaak angst in restaurant

PANIEK! McGregor en Khabib oorzaak angst in restaurant

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov zijn niet bepaald vrienden, voor de ogen van de wereld vochten zij een ware oorlog uit in de UFC-kooi. Jaren later gaat de vete door en raken mensen in paniek als de twee elkaar zouden treffen. Zo ook in een restaurant waar de Ier en de Rus elkaar net misliepen.

Tijdens zijn Impaulsive Podcast verteld YouYuber en bokser Logan Paul dat zijn voedingsdeskundige, ook die van Conor McGregors is, Logan belde en hem vroeg een tafel voor hem te reserveren in een restaurant. Hij wist niet dat Conor met hem mee zou gaan! Het blijkt dat Khabib net hetzelfde restaurant had verlaten 10 minuten voordat Conor arriveerde! En dat veroorzaakte nogal wat paniek bij het personeel.

Dit gaat fout

De twee vechters verblijven momenteel in Los Angeles; McGregor werkt aan herstel van zijn gebroken been, terwijl Khabib onlangs de hoofdrol speelde in de podcast van Mike Tyson. Paul aan zijn co-hosts Mike Majlak en George Janko hoe hij de persoonlijke chef-kok van McGregor had geholpen bij het boeken van een reservering bij het Californische restaurant Catch.

,,Ik was bijna verantwoordelijk voor een enorme ruzie en waarschijnlijk een gevecht tussen twee van de grootste vechtsportsterren ter wereld", zegt Paul. ,,Chef Eric, mijn chef-kok, sms'te me en zei: 'Yo, kun je me vanavond in Catch krijgen?', dus ik belde mijn contact bij Catch en ik regel een tafel voor hem plus drie. "

Wat een gedoe

De paniek sloeg toe verteld Paul die de volgende dag pas op de hoogte werd gesteld. Het bleek dat 10 minuten voordat McGregor die mee kwam om een vorkje te prikken met Chef Eric, Khabib het restaurant had verlaten. De paniek ontstond toen bleek dat duidelijk werd dat de Ier onderweg was.

,,Ik krijg de volgende ochtend een sms. Eric kwam opdagen met Conor McGregor', want hij kookt voor Conor en zijn team", aldus Paul. Dus ik zei dat wist ik niet, ik weet niet waarom ik die connectie niet heb gemaakt, oké cool. Ja Khabib was hier 10 minuten voordat Conor binnenkwam' - 10 minuten! "

Of het tot een echte confrontatie tussen McGregor en Khabib had gekomen valt niet uit te sluiten. De twee voeren de afgelopen weken een flinke woorden oorlog op social media aangestoken door de Ier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws