Pak slaag voor deurtrapper! 'auto niet aanraken' (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag voor deurtrapper! 'auto niet aanraken' (video)

Pak slaag voor deurtrapper! 'auto niet aanraken' (video)

Kom niet aan het voertuig van een autofanaat, dan kan je op z'n minst een pak slaag verwachten. De oproerkraaier in de video kan daar over mee praten. Deze kreeg zo'n harde mep dat hij KO ging.

Tijdens een verkeersruzie koelde een van de betrokkenen zijn woede op de auto van een rivaal. Met een fikse trap tegen de koets maakte hij duidelijk het helemaal gehad te hebben.

Niet slim want de eigenaar van de heilige koe op vier wielen stapte uit en sloeg ongenadig toe. Met een flinke mep sloeg hij dan ook de man onderuit die een knock-out slaapsessie op het asfalt leek te doen.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws