Pak slaag in hotel: Boksgevecht bekende YouTuber afgezegd (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag in hotel: Boksgevecht bekende YouTuber afgezegd (video)

Pak slaag in hotel: Boksgevecht bekende YouTuber afgezegd (video)

YouTuber Slim Albaher moet zich terugtrekken uit TikTok-boksevenement vanwege een losstaand netvlies. De YouTuber beweert dat hij is aangevallen door zijn tegenstander en een MMA-vechter.

Het lijkt erop dat het TikTok-boksevenement dat gepland staat voor 16 juli, naar de filistijnen is, aangezien YouTuber Slim Albaher zich moest terugtrekken vanwege een blessure. De persconferentie voor het evenement, dat wordt gepromoot door KingPyn Boxing, vond vorige week plaats.

Deze verviel in totale chaos en het lijkt erop dat de chaos daarna doorging. Slim Albaher stond gepland om te vechten tegen Ryan Taylor, die werd gediskwalificeerd voor zijn laatste gevecht vanwege meerdere kopstoten.

Bijna blind

Terwijl het tweetal tijdens de persconferentie beledigingen uitwisselde en de spanning enorm was, wisten beide mannen ongedeerd weg te lopen. Tot de twee elkaar in de hal van het hotel tegenkwamen. ,,Ik werd in Londen besprongen door de tegenstander en zijn Bellator MMA vriendje", schreef de Youtuber op social media.

β€œIk kan helaas niet deelnemen op 16 juli omdat ik een netvliesloslating heb die meestal een operatie vereist om blindheid te voorkomen. Alhamdulilah.” Albaher volgde met een 18 minuten durende YouTube-video waarin het hele incident werd uitgelegd met beelden van Taylor en zijn trainer, een Bellator MMA-vechter, die hem onmiddellijk na de persconferentie aanvielen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws