Khabib stapt naar UFC concurrent Bellator MMA: 'Bedankt voor het gevecht'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib stapt naar UFC concurrent Bellator MMA: ‘Bedankt voor het gevecht’

Khabib stapt naar UFC concurrent Bellator MMA: ‘Bedankt voor het gevecht’

Khabib stapt naar UFC concurrent Bellator MMA: 'Bedankt voor het gevecht'

Khabib Nurmagomedov maakt furore in de vechtsportwereld, zelfs nadat hij met pensioen is gegaan als vechter. Na het succesvol lanceren van zijn eigen organisatie (Eagle FC), is de voormalige UFC lichtgewicht kampioen gaan samenwerken met andere MMA-organisaties waaronder nu met Bellator MMA.

De Rus slaat de handen ineen met Bellator MMA en Scott Coker terwijl opkomende vechter Islam Mamedov, die nog steeds onder contract staat bij Bellator MMA, zal strijden bij Eagle FC 47. Scott Coker, CEO van Bellator MMA, reageerde op het nieuwsbericht van Bellator Public Relations over de samenwerking.

,,Islam Mamedov staat nog steeds onder contract bij Bellator MMA en we zijn blij dat hij kan vechten met Eagle Fight Club”, schreef Coker op twitter. Coker heeft eerder met andere MMA-organisaties samengewerkt waaronder met het Japanse Rizin.

Nog steeds onder UFC contract

Dit zou een zeer interessant scenario zijn als deze relatie met Bellator uitgebreid wordt, aangezien Nurmagomedov nog steeds onder contract staat bij de UFC als vechter. Het staat hem echter vrij om zijn organisatie, Eagle FC, die zijn stempel drukt in de Verenigde Staten, te promoten.

Nurmagomedov’s manager Ali Abdelaziz sprak zijn dankbaarheid uit voor het besluit van Bellator om hun vechter op een ander platform te laten strijden. Hij twitterde: ,,Heel erg bedankt broeder, bedankt dat je islam zult laten vechten bij EagleFC. “

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page