Overvaller rekent niet op kickbokser: 'Stelen loont niet' Nieuws
Nieuws

Overvaller rekent niet op kickbokser: 'Stelen loont niet'

Overvaller rekent niet op kickbokser: 'Stelen loont niet'

Ilya Batrakov kickbokser en Taekwondo kampioen, pakte een overvaller in een juwelierszaak flink aan. De Rus die aan het winkelen was met zijn vriendin aarzelde geen moment om in te grijpen.

Een gemaskerde man in een hoodie ging een sieradenwinkel binnen in Chelyabinsk, Rusland. Hij hield zijn hand dreigend onder zijn hoodie op zo'n manier dat het leek alsof hij een pistool had. De man gooide een tas op de toonbank. Eiste van de winkelbediende dat deze gevuld werd met horloges en juwelen.

Kickbokser Batrakov die ook in de winkel aanwezig was om zijn vriendin een cadeau te doen aarzelde geen moment. Met een hoge trap raakte hij de overvaller tegen het hoofd, dit veroorzaakte een soort van epileptische reactie.

De man lag spartelend op de grond wat enige zorgen baarde bij de kickbokser. Echter leek de man bij te komen. Na het incident merkte Batrakov op dat misdaad niet loont. En hij niets anders kon dan ingrijpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws