⚠️ Overheid geeft Glory groenlicht voor evenement op 4 september Nieuws
Nieuws

⚠️ Overheid geeft Glory groenlicht voor evenement op 4 september

⚠️ Overheid geeft Glory groenlicht voor evenement op 4 september

Glory Kickboxing heeft toestemming gekregen om Rotterdam Ahoy te vullen met live publiek. CEO van de organisatie Scott Rudmann maakte dit vandaag bekend. Ook is er een nieuw restitutie beleid voor eerder gekochte tickets.

Goed nieuws voor de kickboks fans die Glory 78: Badr vs. Wrzosek live willen aanschouwen. Er mag weer op de tribunes plaats genomen worden, voor de organisatie is dit het eerste evenement na lange tijd met veel publiek.

We mogen weer

,,Update over GLORY 78, toestemming van de Nederlandse overheid bevestigd om door te gaan voor ons evenement met live publiek in Ahoy Rotterdam op 4 september", schrijft Rudmann op social media. ,,Blijf op de hoogte voor meer informatie over het nieuwe restitutie beleid van GLORY om ervoor te zorgen dat iedereen met vertrouwen een kaartje kan kopen!"

⚠️ Overheid geeft Glory groenlicht voor evenement op 4 september

Tijdens Glory 78 zullen er een aantal top partijen op het programma staan, waaronder de headliner tussen kickbokslgende Badr Hari en Arkadiusz c.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws