ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen

ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen
ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen

Reacties vanuit GLORY Kickboxing op berichtgevingen in de pers over de organisatie zijn schaars. Toch reageert topman Scott Rudmann.

Nieuws website KickboxingZ vroeg de GLORY topman om een reactie op een nogal onthullend artikel van MMA DNA. Deze gaat over het faillissement van de Nederlandse tak van GLORY, R.E.S. Events.

Het klopt niet

MMA DNA die goed hun huiswerk lijken te hebben gedaan komen met bevindingen, waarvan Rudmann zegt dat deze niet correct zijn weergegeven. De redactie van KickboxingZ kreeg een privé bericht van Rudmann.

"Hoi, geen commentaar alleen dat de verklaringen in het artikel niet kloppen,'zegt Rudmann tegen KickboxingZ. De laatste vroeg om commentaar van Rudmann op het artikel van MMA DNA.

Bankrekening leeggehaald

In het artikel is ondermeer te lezen dat de bankrekening van GLORY leeg was. Dit kwam doordat de investeerders er na het enige winstgevende event (volgens bronnen) in december, Collision 2 al het geld eruit zouden hebben getrokken.

ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen

Rudmann zegt dus dat dit niet juist is. Echter komt GLORY niet met een gedetailleerde tegenverklaring. Een feit is dat er een aantal Nederlandse schuldeisers zijn die niet zijn betaald. Inmiddels is R.E.S. events onder curatele gesteld bij een curator uit Almere.

LEES HIER HET COMPLETE ARTIKEL VAN MMA DNA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws