OPZOUTEN: Bokskampioen Deontay Wilder maakt rigoreuze beslissing Nieuws
Nieuws

OPZOUTEN: Bokskampioen Deontay Wilder maakt rigoreuze beslissing

OPZOUTEN: Bokskampioen Deontay Wilder maakt rigoreuze beslissing
OPZOUTEN: Bokskampioen Deontay Wilder maakt rigoreuze beslissing

Voormalig zwaargewichtkampioen Deontay Wilder schrobt alle 'niet funtionerende' mensen in zijn team.

Wilder leed het eerste verlies van zijn professionele carrière in februari, toen hij flink klop kreeg van Tyson Fury in de MGM Grand in Las Vegas. Na die nederlaag geleden te hebben, legde Wilder uit dat hij eindelijk de ware aard van bepaalde leden van zijn team zag.

Alle slangen er uit

Zoals elke vechter in Wilder's positie, heeft hij een grote entourage, maar het aantal mensen in die groep zal nu afnemen. "Ik verwijder alle slangen in het gras. Deze keer kon zien wat er aan de hand was, "zei Wilder in de Premier Boxing Champions-podcast.

"Je kunt heel veel geweldige mensen om je heen hebben, maar je kunt de jaloezie van mensen niet beheersen. Je denkt dat mensen blij met je zijn, maar ze willen allemaal wat je hebt, maar ze willen niet zoveel opofferen als jij. "

Alleen maar geweldige mensen

Het is tijd om alle veranderingen door te voeren die goed en nuttig zijn '', zei Wilder. De topbokser heeft afgesproken om Fury voor de derde keer te ontmoeten, waarschijnlijk voor het einde van het jaar.

"Boksen is ingewikkeld, het is een bedrijf en je moet voorzichtig zijn. Je moet voorzichtig zijn met mensen en hun bedoelingen. We gaan een team vormen met geweldige mensen als alles weer normaal is. De groene en gouden riem komt terug in de 'Bomb Squad', "sloot Wilder af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws