? | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

? | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder

? | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder
? | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder

Tyson Fury beloofde dat hij snel zou openen tegen Deontay Wilder, en hij kwam de belofte na.

De eerste ronde begon al gelijk vol met actie door een vooruit vechtende Fury die Wilder al gelijk flink aansloeg met een stevige jab stoot. Dit zou Wilder de gehele zeven rondes parten spelen. Wilder leek verward uit terwijl hij de agressief vechtende Fury van zich af probeerde te houden.

In ronde 3 ging Wilder neer, wat later in de wedstrijd nog twee keer gebeurde, echter werd in de 5 ronde een punt afgetrokken bij Fury voor een stoot tegen het achterhoofd van Wilder. Dit betekende dat een van de knockdowns weggecijferd kon worden. Echter leek Fury voor de knock-out te gaan.

Ware slooppartij

Dan ronde 7 waar uiteindelijk de beslissing zou vallen. Wilder trok zich terug in een neutrale hoek terwijl Tyson Fury op hem in sloeg met linkse en rechter stoten. De handdoek vloog in de ring vanuit de hoek van Wilder en scheidsrechter Kenny Bayless beëindigde het gevecht in wat een meesterlijk optreden van Tyson Fury was.

Met de winst op Wilder claimt Fury de WBC zwaargewicht titel, na afloop van de wedstrijd zong Fury een lied zoals belooft aan zijn fans en dankte God voor het weghouden van gevaar. De koning van de Zigeuners is terug en hoe. De wedstrijd is terug te kijken bij Veronica en Kijk.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws