🎥 | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder

🎥 | DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder

DE KONING IS TERUG: Tyson Fury sloopt Deontay Wilder

Tyson Fury beloofde dat hij snel zou openen tegen Deontay Wilder, en hij kwam de belofte na.

De eerste ronde begon al gelijk vol met actie door een vooruit vechtende Fury die Wilder al gelijk flink aansloeg met een stevige jab stoot. Dit zou Wilder de gehele zeven rondes parten spelen. Wilder leek verward uit terwijl hij de agressief vechtende Fury van zich af probeerde te houden.

In ronde 3 ging Wilder neer, wat later in de wedstrijd nog twee keer gebeurde, echter werd in de 5 ronde een punt afgetrokken bij Fury voor een stoot tegen het achterhoofd van Wilder. Dit betekende dat een van de knockdowns weggecijferd kon worden. Echter leek Fury voor de knock-out te gaan.

Ware slooppartij

Dan ronde 7 waar uiteindelijk de beslissing zou vallen. Wilder trok zich terug in een neutrale hoek terwijl Tyson Fury op hem in sloeg met linkse en rechter stoten. De handdoek vloog in de ring vanuit de hoek van Wilder en scheidsrechter Kenny Bayless beëindigde het gevecht in wat een meesterlijk optreden van Tyson Fury was.

Met de winst op Wilder claimt Fury de WBC zwaargewicht titel, na afloop van de wedstrijd zong Fury een lied zoals belooft aan zijn fans en dankte God voor het weghouden van gevaar. De koning van de Zigeuners is terug en hoe. De wedstrijd is terug te kijken bij Veronica en Kijk.nl

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page