OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom – Vechtsport Info
Home / Nieuws / OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom

OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom

Als bokslegende Floyd Mayweather de tijd wil weten dan heeft hij de keuzen uit maar liefs 41 horloges. Samen zijn deze maar liefst 16 miljoen dollar waard.

Floyd Mayweather toont graag zijn rijkdom, regelmatig post hij dan ook zijn dure auto’s, stapels geld, kleding en peperdure horloges. In een Instagram post geeft Mayweather een kijkje in zijn bijzondere horloge verzameling.

De collectie van de bokser is meer dan £ 16 miljoen waard. Eerder dit jaar gaf hij fans inzicht in waar hij zijn verdiensten aan besteedde door twee koffers tevoorschijn te halen die waren gevuld met diamanten ingelegde uurwerken.

Gekkenhuis

Toen hij zijn bling onthulde, beweerde Mayweather dat zijn favoriete horloge alleen al £ 14 miljoen waard was en stond hij erop dat hij elke dag dat hij op vakantie is een nieuw horloge draagt. “Als ik 30 dagen op vakantie ga, neem ik 30 horloges mee, maar weet je, wat is dit gek, als we er nog 10 dagen bij optellen, neem ik nog 10 horloges,” zegt Mayweather.

Mayweather krijgt vaak veel commentaar op het feit dat hij zijn rijkdom graag toont. Ook wordt hij ervan beschuldigd niets aan de armen te geven. Toch betaalde de bokslegende de begrafenis van de onlangs door politiegeweld omgekomen George Floyd. Hij gaf de familie van Floyd een cheque uitkeerbaar aan toonder van ruim 88.000 dollar.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page