OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom Nieuws
Nieuws

OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom

OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom

Floyd Mayweather toont graag zijn rijkdom, regelmatig post hij dan ook zijn dure auto's, stapels geld, kleding en peperdure horloges. In een Instagram post geeft Mayweather een kijkje in zijn bijzondere horloge verzameling.

De collectie van de bokser is meer dan £ 16 miljoen waard. Eerder dit jaar gaf hij fans inzicht in waar hij zijn verdiensten aan besteedde door twee koffers tevoorschijn te halen die waren gevuld met diamanten ingelegde uurwerken.

Gekkenhuis

Toen hij zijn bling onthulde, beweerde Mayweather dat zijn favoriete horloge alleen al £ 14 miljoen waard was en stond hij erop dat hij elke dag dat hij op vakantie is een nieuw horloge draagt. "Als ik 30 dagen op vakantie ga, neem ik 30 horloges mee, maar weet je, wat is dit gek, als we er nog 10 dagen bij optellen, neem ik nog 10 horloges," zegt Mayweather.

OPSCHEPPEN: Bokslegende Floyd Mayweather toont rijkdom

Mayweather krijgt vaak veel commentaar op het feit dat hij zijn rijkdom graag toont. Ook wordt hij ervan beschuldigd niets aan de armen te geven. Toch betaalde de bokslegende de begrafenis van de onlangs door politiegeweld omgekomen George Floyd. Hij gaf de familie van Floyd een cheque uitkeerbaar aan toonder van ruim 88.000 dollar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws