FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit
Home / Nieuws / Boks Nieuws / FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit

FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit

FLOYD MAYWEATHER BEVESTIGT COMEBACK: Daagt Conor McGregor uit

Bokslegende Floyd Mayweather heeft bevestigd dat hij zal terugkeren naar de ring in een aantal liefdadigheid gevechten buiten de Verenigde Staten. Ook daagt hij Conor McGregor uit.

De legendarische bokser heeft een perfect record van 50-0. Hij zegt dat hij in het buitenland een aantal liefdadigheid gevechten zal houden. Mayweather heeft niet meer gevochten sinds hij bijna 18 maanden geleden in Japan de 20-jarige kickbokser Tenshin Nasukawa uitschakelde.

Hij vertelde Zab Judah op Instagram Live: “Ik heb een paar liefdadigheid gevechten die ik doe. Mayweather’s openbaring kwam nadat hij Conor McGregor’s aankondiging van zijn pensionering bekritiseerde.

Laten we het doen

Mayweather’s openbaring komt nadat Conor McGregor’s enkele weken geleden de aankondiging van zijn pensionering aankondigde. Het paar vocht in 2017, waarbij Mayweather zegevierde. Mayweather schreef: “Als ik me niet vergis, heb je Mike Tyson verteld dat je me zou kunnen verslaan als we een tweede keer zouden vechten?

“Nu stop ik je weer! Ik dacht dat je het beste wilde verslaan? Nou, als je besluit terug te komen, zal ik wachten om je weer te straffen. laten we het doen. ” Of McGregor op de uitdaging ingaat laat zich raden. Gezegd wordt dat hij juist met pensioen ging om de UFC onder druk te zetten bij onderhandelingen.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page