Opgepompt! UFC-legende Donald Cerrone gespierder dan ooit Nieuws
Nieuws

Opgepompt! UFC-legende Donald Cerrone gespierder dan ooit

Opgepompt! UFC-legende Donald Cerrone gespierder dan ooit

UFC-legende Donald Cerrone heeft serieuze spiermassa opgebouwd sinds hij in juli aankondigde dat hij stopte met MMA.

Veteraan Cerrone trok zich onmiddellijk terug uit de sport na zijn verlies tegen collega-veteraan Jim Miller bij UFC 276 eerder dit jaar. “Ik word een filmsterbaby! Het is tijd om te buigen. Ik moet weten wanneer. Dit was de perfecte evenement man", zei Cerrone destijds.

''Een uitverkochte zaal in Las Vegas. Het was een geweldige carrièreman. Hopelijk sta ik op een dag in de Hall of Fame. Heel erg bedankt UFC.” Trouw aan zijn woord, verscheen Donald Cerrone in de film 'Project Legion' die op 7 oktober uitkwam.

Hello darkness

Cerrone had eerder een ondergeschikte rol in ‘Terror on the Prairie’, een film over een pioniersfamilie die terugvecht tegen een bende wrede bandieten die hen terroriseert op hun nieuw gebouwde boerderij op de vlakten van Montana. De MMA-legende is ook verschenen in films als ‘The Equalizer 2’ en ‘Spenser Confidential’.

'Cowboy' haalde onlangs de krantenkoppen nadat hij een foto deelde waarop hij pronkte met een vol opgepompt lichaam met het onderschrift "Hello Darkness My Old Friend!".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws