Nederlandse topvechter de dupe van grote corona uitbraak Nieuws
Nieuws

Nederlandse topvechter de dupe van grote corona uitbraak

Nederlandse topvechter de dupe van grote corona uitbraak
Nederlandse topvechter de dupe van grote corona uitbraak

Hubert Geven, een van de meest veelzijdige vechters uit ons land, ziet weer een gevecht aan zijn neus voorbij gaan. Zijn gevecht aankomende weekend gaat niet door. Het coronavirus gooit roet in het eten.

Voor Hubert Geven die onder contract staat bij MTK Global (Tyson Fury), is dit de zoveelste teleurstelling. Zijn geplande gevecht in Frankrijk op het AFC2 event op 12 december valt in het water. Al eerder zag Geven die als eerste Nederlander de finale van een Bare Knuckle toernooi bereikte, een belangrijk gevecht geannuleerd worden.

Geven stond gepland voor de finale van het BKB bare knuckle event in Londen eerder dit jaar. Ook deze werd door de coronapandemie afgelast. Het zit de sympathieke vechter niet mee. Gisteren werd bekend dat ARENA FIGHT Championship gedwongen werd het geplande AFC2 uit te stellen. Oorzaak een grote corona uitbraak onder medewerkers van de organisatie. Geven stond gepland op de main card tegen vechter Baghdad de strijd aan te gaan.

Verslagenheid

Dat dit niet alleen voor Geven een tegenvaller is blijkt uit het feit dat nog een aantal vechters teleurgesteld reageren op het slecht nieuws. Zo zouden Artem Lobov, boezemvriend van UFC ster Conor McGregor en de Braziliaan Bigfoot Silva, die ooit tegen Rico Verhoeven vocht aantreden. Lobov gaf aan flink verslagen te zijn door het nieuws, mede door het zware trainingskamp dat hij doorstond en nu niet kan vechten.

Nederlandse topvechter de dupe van grote corona uitbraak

De organisatie heeft nog geen nieuwe datum gecommuniceerd. En zegt mee te leven met de teleurgestelde vechters en vraagt begrip voor haar situatie. ,,We weten zeker dat u begrijpt hoe delicaat de situatie is waarin wij ons bevinden, en dat deze beslissing buiten de wil van onze organisatie valt", aldus ARENA FIGHT.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws