Onschuldig: UFC’er na jaar uit gevangenis ontslagen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Onschuldig: UFC’er na jaar uit gevangenis ontslagen

Onschuldig: UFC’er na jaar uit gevangenis ontslagen

Onschuldig: UFC'er Salim Touahri na jaar uit gevangenis ontslagen

Salim Touahri, een PoolseMMA-vechter die streed in de weltergewicht divisie van het Ultimate Fighting Championship (UFC), is na 12 maanden vrijgelaten uit de gevangenis. De Pool blijkt al die tijd onschuldig in de cel te hebben gezeten.

Salim Touahri (10-4) zit al meer dan een jaar in hechtenis, waar hij belandde nadat hij werd beschuldigd van drugshandel en deelname aan een criminele groep. Vandaag heeft de rechtbank in Krakau besloten dat hij deze week wordt vrijgelaten.

Salim Touahri heeft meer dan een jaar in detentie gezeten. Donderdag wordt hij vrijgelaten en is de kroongetuige veroordeeld voor valse getuigenis.

Vast beschuldigd

De reden voor deze rechterlijke beslissing is dat de getuige door wie Salim wordt beschuldigd en in hechtenis zit, Krystian K., werd veroordeeld voor het afleggen van een valse getuigenis, wat twijfel deed rijzen over de geloofwaardigheid van zijn woorden.

De advocaat van Touahri, Jakub Walawski, onthulde in een interview met het onet.pl-portaal dat het belangrijkste element in de beslissing van de rechtbank het gebrek aan bezwaar van het parket was. Hij voegde er ook aan toe dat nu het gevecht om de pool van de beschuldigingen tegen hem te zuiveren zal beginnen.

Bekijk ook

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page