Ernstige doodsbedreigingen tegen UFC'er Paddy Pimblett: 'Ik lach ze uit' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ernstige doodsbedreigingen tegen UFC’er Paddy Pimblett: ‘Ik lach ze uit’

Ernstige doodsbedreigingen tegen UFC’er Paddy Pimblett: ‘Ik lach ze uit’

Ernstige doodsbedreigingen aan UFC'er Paddy Pimblett: 'Ik lach ze uit'

Paddy Pimblett die recentelijk tekende bij de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC, wordt zwaar met de dood bedreigd. Een groep Georgiërs hebben het via sociale media voorzien op de Engelsman.

Alhoewel hij zwaar bedreigd wordt zegt Pimblett dat dit hem niets doet. Hij heeft de toorn op zijn hals gehaald van een grote groep personen, nadat hij Georgiërs “dom” heeft genoemd en zei dat het “geen wonder” is, dat de Russen “hun leven terroriseren”.

Verkrachtingen

Het begon met een woordenwisseling op social media met de Georgische UFC-vechter Guram Kutateladze, deze heeft Pimblett bekritiseerd en aangeboden om tegen hem te vechten. Echter vergeleek de Georgiër, Pimblett met een vrouw vanwege zijn uiterlijk. De Brit reageerde daar fel op door te zeggen; ,,Hij ziet eruit als een nep-Rus. Hij is toch geen Rus? Hij is Georgisch.’ Je bent een nep-Rus hou je bek, jij. ”

,,Ik heb berichten ontvangen van Georgiërs die zeiden dat ze mijn moeder en vader zouden komen verkrachten en me dwingen te kijken, dat soort dingen. Ik heb ze gewoon uitgelachen omdat het hilarisch is. Ik heb mijn adres naar een paar Georgiërs gestuurd met de mededeling: ‘Kom naar me toe. Ik zal hier elke ochtend zijn. ‘ Niemand is verschenen en ze zullen niet komen opdagen. Niemand gaat me straffen”, aldus Pimblett.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page