Reinier De Ridder pakt 2e wereldtitel bij ONE Championship – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Reinier De Ridder pakt 2e wereldtitel bij ONE Championship

Reinier De Ridder pakt 2e wereldtitel bij ONE Championship

Reinier De Ridder pakte 2e wereldtitel bij ONE Championship

Reinier De Ridder pakte afgelopen nacht zijn tweede ONE Championship wereldtitel met het verslaan van de Birmees. Aung La Nsang. Eerder won de Nederlander al de middengewicht titel van de Birmees nu pakt hij hem ook nog een de licht zwaargewicht titel af bij ONE op TNT Part IV in Singapore.

In zijn laatste optreden versperde De Ridder La Nsang in de eerste ronde bij ONE: ‘Inside the Matrix’. Die overwinning leverde hem de middengewichttitel op, maar het was de licht zware titel van de Birmees die afgelopen nacht op het spel stond.

Op naar de derde titel

De Ridder had in oktober aanspraak gemaakt op het middengewicht kampioenschap van de organisatie, ook op kosten van Sang. De herkansing was een oefening in zinloosheid. De Ridder nam La Nsang’s terug in de eerste ronde in wat leek op een herhaling van hun eerste ontmoeting. De Birmees kon overleven.

La Nsang landde een paar stevige uppercuts in de tweede ronde, maar de jiu-jitsu van de Nederlander zag er vlijmscherp uit. De Ridder vond full-mount en vallende ellebogen. Hij pakte de rug van La Nsang weer en eindigde de ronde in zijcontrole in wat een slopende twee rondes voor de kampioen was.

Na het gevecht verklaarde de Ridder zijn voornemen om een ​​nieuwe titel veilig te stellen door de zwaargewicht kampioen uit te roepen Brandon Vera uit te dagen.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page