Reinier De Ridder pakt 2e wereldtitel bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Reinier De Ridder pakt 2e wereldtitel bij ONE Championship

Reinier De Ridder pakt 2e wereldtitel bij ONE Championship

Reinier De Ridder pakte afgelopen nacht zijn tweede ONE Championship wereldtitel met het verslaan van de Birmees. Aung La Nsang. Eerder won de Nederlander al de middengewicht titel van de Birmees nu pakt hij hem ook nog een de licht zwaargewicht titel af bij ONE op TNT Part IV in Singapore.

In zijn laatste optreden versperde De Ridder La Nsang in de eerste ronde bij ONE: ‘Inside the Matrix’. Die overwinning leverde hem de middengewichttitel op, maar het was de licht zware titel van de Birmees die afgelopen nacht op het spel stond.

Op naar de derde titel

De Ridder had in oktober aanspraak gemaakt op het middengewicht kampioenschap van de organisatie, ook op kosten van Sang. De herkansing was een oefening in zinloosheid. De Ridder nam La Nsang's terug in de eerste ronde in wat leek op een herhaling van hun eerste ontmoeting. De Birmees kon overleven.

La Nsang landde een paar stevige uppercuts in de tweede ronde, maar de jiu-jitsu van de Nederlander zag er vlijmscherp uit. De Ridder vond full-mount en vallende ellebogen. Hij pakte de rug van La Nsang weer en eindigde de ronde in zijcontrole in wat een slopende twee rondes voor de kampioen was.

Na het gevecht verklaarde de Ridder zijn voornemen om een ​​nieuwe titel veilig te stellen door de zwaargewicht kampioen uit te roepen Brandon Vera uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws