ONE Championship stelt alle evenementen in mei uit Nieuws
Nieuws

ONE Championship stelt alle evenementen in mei uit

ONE Championship stelt alle evenementen in mei uit
ONE Championship stelt alle evenementen in mei uit

Het was al te verwachten dat ook ONE Championship haar komende events zou aflasten tot nader order.

Maandag maakte de topman van ONE Chatri Sityodtong bekend dat de evenementen die voor Singapore en de Filipijnen waren geboekt niet door zullen gaan. Als gevolg hiervan zijn events uitgesteld zoals ONE: ‘Infinity’ dat op 31 mei voor Manila was gepland. Die gebeurtenis was gepland met Brandon Vera, Eddie Alvarez en Christian Lee.

ONE Championship had gehoopt in april en mei een reeks evenementen achter de gesloten deuren in Singapore te organiseren. Maar de situatie omtrent het coronavirus, in het land verslechterde echter.

Overmacht eist uitstel ONE FC events

Het volgende evenement op de planning is ONE: ‘Battle for the Ages’ dat op 5 juni voor Jakarta is geboekt. Nu het team van ONE Championship werkt om nieuwe data en locaties te vinden, lijkt het waarschijnlijk dat er de komende weken meer wijzigingen in de eventkalender zullen komen.

Het probleem voor ONE Championship is dat de meerderheid van het personeel in Singapore is gevestigd, waar strenge grensbeperkingen gelden. Ondertussen bestaat het rooster uit vechters van landen over de hele wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws