ONE Championship start gevechten weer op vanaf juli Nieuws
Nieuws

ONE Championship start gevechten weer op vanaf juli

ONE Championship start gevechten weer op vanaf juli
ONE Championship start gevechten weer op vanaf juli

Na bijna vier maanden afwezigheid, hervat ONE Championship op vrijdag 31 juli het evenementen schema. ONE Championship voorzitter en CEO Chatri Sityodtong maakte het nieuws bekend op zijn officiële Facebook-pagina.

Het volgende evenement met de toepasselijke titel ONE: NO SURRENDER wordt gehouden in Bangkok, Thailand, en markeert de volledige terugkeer van de organisatie nadat COVID-19 de wereld in maart tot stilstand bracht.

Oprechte dank

ONE: NO SURRENDER wordt gehouden op een gesloten, publiek loze locatie en wordt live uitgezonden over de hele wereld. "Ik wil graag ons oprechte dank betuigen aan ons superstar-team op ONE Championship voor alles", schreef Sityodtong in zijn Facebook-bericht.

'De wereld lijdt onder de ergste wereldwijde crisis in honderd jaar. De meeste nationale grenzen blijven in heel Azië gesloten. Zonder zichtbaarheid en wekelijkse COVID-19-beleidswijzigingen in elk land was het onmogelijk om iets te plannen. Bedankt aan het grootste team ter wereld voor je hart en inspanningen."

Live kijken

Het nieuws dat ONE's evenementen schema wordt hervat, komt een week nadat de organisatie met succes de wateren heeft getest met ONE Hero Series 13 en 14 in Shanghai, China. Sityodtong vermelde ook de onlangs gelanceerde ONE Dark-serie, die vooraf opgenomen evenementen zal bevatten en zal worden uitgezonden op omroeppartners over de hele wereld.

Hoewel er nog geen officiële kaart is uitgebracht voor ONE: NO SURRENDER, kunnen fans verwachten dat 's werelds grootste vechtsport organisatie verder gaat waar het in februari was gebleven. Enfusion kondigde vrijdag ook haar events vanaf september aan. GLORY Kickboxing is nog de grote afwezige.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws