ONE Championship op zoek naar vechtsport talent! Nieuws
Nieuws

ONE Championship op zoek naar vechtsport talent!

ONE Championship op zoek naar vechtsport talent!

ONE Championship introduceert nieuwe documentaire Rich Franklins ONE Warrior-serie

ONE Championship™ (ONE), het grootste wereldwijde sportmedia-eigendom in de Aziatische geschiedenis, heeft zojuist de productie aangekondigd van nieuwe documentaire series "Rich Franklins ONE Warrior-serie" met de vechtsportlegende Rich "Ace" Franklin, terwijl hij reist van sportschool naar sportschool door heel Azië op zoek naar de volgende vechtsport-superster. Richard Jay 'Rich' Franklin II is een Amerikaans voormalig MMA-vechter. Hij was van juni 2005 tot oktober 2006 UFC-wereldkampioen in het middengewicht. Daarnaast kwam hij ook uit in het lichtzwaargewicht.

ONE Championship op zoek naar vechtsport talent!

ONE Championship grootste missie is het promoten van vechtsporten

Chatri Sityodtong, Chairman en CEO van ONE Championship, verklaarde: "Ik ben verheugd de ONE Warrior-serie van Rich Franklin aan te kondigen. Bij ONE Championship is een van onze grootste missies het promoten van vechtsporten, de grootste culturele schat van Azië, en het over de hele wereld om te zien. Een van de manieren om dit te doen is door het ontwikkelen van plaatselijke lokale vechtsport superhelden. We zijn verheugd om door Azië te reizen, de meest iconische steden te bezoeken en de volgende grote superster te ontdekken".

Gevonden talenten worden beloond met een contract van zes cijfers bij ONE Championship

Franklin, een wereldkampioen meervoudig middengewicht, reist af naar verschillende Aziatische landen om lokale sportscholen te bezoeken, te beginnen in Bangkok, Manilla, Seoul, Tokio en Beijing om nieuw en opkomend talent voor vechtsporten te ontdekken. Gevonden talenten worden beloond met een contract van zes cijfers bij ONE Championship. Het elite-videoproductieteam van de organisatie volgt de reis van Franklin door de regio, en staat bekend om een ​​reeks boeiende documentaire video's te produceren.

Nieuwe golf van vechtsport supersterren

Rich Franklin, Vice President van ONE Championship, verklaarde: "Azië is het broeinest van de beste martial arts-vooruitzichten van de industrie. Het is geen verrassing, want vechtsporten zijn al 5000 jaar de thuisbasis van de regio. Gedurende mijn tijd in ONE Championship ben ik getuige geweest van enkele van de beste vechtsporttalenten die ik ooit heb gezien. Sterren zoals Angela Lee en Eduard Folayang kwamen uit het basisniveau van talent in Azië, en de volgende vechtsport superster wacht gewoon om ontdekt te worden. Volg me op deze reis om de grootste culturele schatten van Azië te laten zien, en ga samen op jacht naar de nieuwe golf van supersterren van ONE Championship".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws