ONE Championship kondigt de komst van 14 topvechters aan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship kondigt de komst van 14 topvechters aan

ONE Championship kondigt de komst van 14 topvechters aan

ONE Championship kondigt de komst van 14 topvechters aan

ONE Championship heeft onlangs een aantal toevoegingen aangekondigd aan zijn ONE Super Series vedergewicht divisie. En zijn er nog meer vechters aangenomen waar fans enthousiast over kunnen worden.

Meer dan een dozijn van ’s werelds beste atleten hebben de pen op papier gezet met’ s werelds grootste vechtsport organisatie. Allen zijn vastbesloten om een ​​impact te maken in de divisies mixed martial arts, kickboksen en Muay Thai van ONE.

Onderstaand de 14 krijgers die van plan zijn hun aanwezigheid in The Home Of Martial Arts zichtbaar te maken zodra de evenementenkalender van 2020 weer van start gaat.

Murat Aygun

Murat “The Butcher” Aygun is een andere opvallende superster die zal strijden in de lichte zwaargewicht divisie. De Nederlands-Turkse kickbokser heeft een 16-1 record in de sport en is een ISKA en WFL heavyweight World Champion. Aygun traint bij SB Gym onder leiding van Said el Badaoui.

Hyeon Woo Ko

Rijzende ster Hyeon Woo Ko komt uit Busan, Zuid-Korea, en brengt een fenomenale reeks van zeven overwinningen op het wereldtoneel. De 27-jarige vedergewicht is 8-1 als een professionele mixed martial artist en heeft tot nu toe zeven van zijn tegenstanders uitgeschakeld.

Daniyal Zainalov

Daniyal Zainalov is een ongeslagen licht zwaargewicht mixed martial artist die een 7-0 leisteen en een hele reeks onderscheidingen bezit. De Rus heeft zes van zijn zeven tegenstanders uitgeschakeld, waaronder vier door middel van een knock-out.

Hyun Man Myung

De divisie licht zwaargewicht wint een ander kolossaal talent in de vorm van de Zuid-Koreaanse Hyun Man Myung. Hij is een Max FC Heavyweight Kickboxing Champion met een 55-5-2 kickboksrecord en een 5-3 (1 NC) mixed martial arts record. ‘The Iron Gentleman’, zoals hij wordt genoemd, zal in beide sporten op het wereldtoneel strijden.

Courtney Martin

Courtney Martin verdiende haar plek op de ONE-selectie toen ze afgelopen november goud won op de 2019 GAMMA Wereldkampioenschappen in Singapore en de onderscheiding voor beste vrouwelijke atleet van het toernooi opeiste. De Australische, die een amateurrecord van 8-1 bezit, zal later dit jaar haar professionele mixed martial arts-debuut maken in de vlieggewichtafdeling van de vrouw.

Edson Marques

Edson “Panico” Marques is een andere ongeslagen ster die een deal heeft gesloten met ONE. De Braziliaan heeft een record van 9-0 in professionele mixed martial arts-competitie en is de huidige NP Fight kampioen weltergewicht. Met zijn sterke achtergrond in zowel boksen als Muay Thai, zal Marques ook strijden in ONE Super Series.

Muaina Manase

De Nieuw-Zeelandse Muaina Manase verdiende ook zijn ONE-contract op de 2019 GAMMA Wereldkampioenschappen, waar hij de middengewicht divisie van de heren won en werd uitgeroepen tot Beste Mannelijke Atleet. De krachtige Kiwi scoorde onderbrekingsoverwinningen in zowel zijn halve finale als laatste wedstrijden. Wanneer hij zijn promotiedebuut maakt, zal het in de weltergewicht divisie zijn.

Hiroba Minowa

De Japanse mixed martial arts-ster Hiroba Minowa staat klaar om het wereldtoneel op te gaan. De Shooto Strawweight World Champion zou het geweldig vinden om in de schoenen van voormalig vijand Yosuke “The Ninja” Saruta te volgen door de top van de divisie te bereiken. Op 11-2 heeft Minowa al zijn tegenstanders binnen de afstand beëindigd, en acht van die overwinningen komen door middel van inzending.

Shamil Abdulaev

De Russische Shamil Abdulaev zal vuurkracht toevoegen aan de middengewicht divisie. De inwoner van Moskou, die een 12-1 record bezit, is tweevoudig wereldkampioen in mixed martial arts en heeft zeven van zijn tegenstanders uitgeschakeld.

Anatoly Malykhin

Anatoly Malykhin zal de zwaargewicht mixed martial arts-rangen versterken met zijn freestyle-worstelrepertoire en atletiek. De Rus is ongeslagen met 8-0 – met al zijn overwinningen door middel van inzending of knock-out – en won de WMMAA Amateur Wereldkampioenschappen in 2017.

Mihajlo Kecojevic

Mihajlo Kecojevic uit Servië zal toetreden tot de ONE Super Series-kickboksranglijst in de lichte zwaargewicht divisie. De FEA Heavyweight Grand Prix-kampioen heeft een record van 13-1 en hij staat bekend om zijn agressieve, naar voren gekomen stijl.

Jonathan Di Bella

Jonathan Di Bella uit Canada is een van de meest opwindende jonge kickboksers ter wereld. Na verschillende regionale en nationale titels in Noord-Amerika te hebben gewonnen, baant Di Bella zijn weg naar het wereldtoneel. De Canadees, die een record van 10-0 bezit, zal strijden in de strogewichtdivisie.

Capitan Petchyindee Academy

Lumpinee Stadium en WPMF Muay Thai Wereldkampioen Capitan Petchyindee Academy sluit zich aan bij de ONE Super Series Muay Thai bantamgewicht-rangen. De Thai is gewapend met een verbluffend record van 140-40-1 in “de kunst van acht ledematen”, en hij zal op zoek zijn naar de stalgenoten Petchmorakot Petchyindee Academy en Petchdam “The Baby Shark” Petchyindee Academy op weg naar wereldtitelsucces.

Jacob Smith

De Britse Muay Thai-expert Jacob Smith staat bekend om zijn meedogenloze agressie in de ring. Met een 10-1-1 professioneel record is hij een andere opwindende toevoeging aan de al volgepakte vlieggewichtdivisie.

BRON: ONE FC

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page